Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sajnos külsőleg a pasi elvárás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajnos külsőleg a pasi elvárásom nem nagyon felel meg a mostani velem egyidős fiúknak. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nagyon ritkán találok olyat aki felkeltené az érdeklődésemet.

És nem a külső a lényeg! Csak ugye: Külső megfog belső megtart.:)

19/L

2012. márc. 4. 23:40
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Nem ismerkedek, csak udvarias voltam és megkérdeztem:)

Pasi ideálom Ő:

[link]

Szőke hosszabb haj, kék szem, baba arc*-*

de sajnos most a menő a kopasz agyon kokszozott, vagy épp diller megjelnésű fiúk..

Ara meg hogy csúnya vagyok..:D Hogy nem láttál miért ítélkezel? Lehet hogy nem vagyok mindenkinek az ideálja, de nem vagyok csúnya:)

2012. márc. 5. 00:14
 12/24 anonim ***** válasza:
47%
Ken, te vagy az?! :o
2012. márc. 5. 00:23
 13/24 anonim ***** válasza:
37%

Ez a pasi ideálod???!!

OMG! Mond, hogy legalább tényleg hímnemű!!! Neviccelj, lol :D:D

Nem csoda, hogy nem sok srác kelti fel az érdeklődésed :DDD

Ez nagyon meredek! :D

2012. márc. 5. 00:24
 14/24 A kérdező kommentje:
Én meg ilyen vagyok csak lányba, nem tehetek róla, ilyen jön be és ilyen illik hozzám. Nem ezt mondom hogy ő:D Hanem hogy ilyen.
2012. márc. 5. 00:25
 15/24 anonim ***** válasza:
80%
Hogy ilyen vagy lánybaaa? Mivan? :D:D Ez még félelmetesebb! :D
2012. márc. 5. 00:35
 16/24 A kérdező kommentje:
:DD Úgy értem hogy olyan vagyok lányba, amilyet szeretnék fiúba..:) Jó nem azt mondom hogy derékig érő haja legyen stb:D Hanem szőke, kék szemű stb.. érted?!:)
2012. márc. 5. 00:37
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak megbántani, de hol élsz? Mert én mindenhol ilyen babarcú, képébe fésült szőkésbarnás hajú, cingár pasikat látok. Pechemre nekem pont az izmos, mediterrán jellegű, érett férfias pasik jönnek be. Az viszont tényleg kevés. A képlinked előtt mindenre gondoltam csak erre nem. Bocs, de tényleg mindenhol rohangásznak ilyen pasik, mégcsak kutatni se nagyon kell.

20/L

2012. márc. 5. 01:19
 18/24 anonim ***** válasza:
Ez tipikus buta ligás kérdés. Először leírja a kérdező, hogy nem talál olyan pasit aki jól néz ki mint pl William Lévy, utána meg leírja, hogy neki nem is annyira fontos a külső. Ez tipikus női szokás, minden nő a külsőre hajt. Nem merik ezt bevallani, de a hülyeségek kel és a fura kérdéseim el ezt hamar elárulják, hogy csak az a jó pasi, aki úgy néz ki mint egy filmsztár.
2012. márc. 5. 08:31
 19/24 anonim ***** válasza:
65%
Na a kérdező 19 éves és a 14 éves pasik jönnek be neki. Eleg együgyű és bugyuta lány lehetsz, ha meg 19 évesen is a gyerekeket szereted. Belinkelted ide nekünk j bír ér hasonmasat. Mar meg sem lepodtem.
2012. márc. 5. 08:34
 20/24 anonim ***** válasza:
77%

Hát a pasiideálodat elnézve két dolog jutott eszembe rólad.

1: van egy látens leszbikus hajlamod, mert kissé feminin a srác, de hát kinek a pap...

2: nem tudom, hol élsz, de mostanság épp ezen megy az élcelődés, hogy rengeteg fiatal srác pont ilyen. Ok, vannak kokszos macsó majmok, de baromi sok ilyen lányos srác futkos az utcán.

2012. márc. 5. 09:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!