Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos külsőleg a pasi elvárásom nem nagyon felel meg a mostani velem egyidős fiúknak. Mit csináljak?
Nagyon ritkán találok olyat aki felkeltené az érdeklődésemet.
És nem a külső a lényeg! Csak ugye: Külső megfog belső megtart.:)
19/L
Nem ismerkedek, csak udvarias voltam és megkérdeztem:)
Pasi ideálom Ő:
Szőke hosszabb haj, kék szem, baba arc*-*
de sajnos most a menő a kopasz agyon kokszozott, vagy épp diller megjelnésű fiúk..
Ara meg hogy csúnya vagyok..:D Hogy nem láttál miért ítélkezel? Lehet hogy nem vagyok mindenkinek az ideálja, de nem vagyok csúnya:)
Ez a pasi ideálod???!!
OMG! Mond, hogy legalább tényleg hímnemű!!! Neviccelj, lol :D:D
Nem csoda, hogy nem sok srác kelti fel az érdeklődésed :DDD
Ez nagyon meredek! :D
Nem akarlak megbántani, de hol élsz? Mert én mindenhol ilyen babarcú, képébe fésült szőkésbarnás hajú, cingár pasikat látok. Pechemre nekem pont az izmos, mediterrán jellegű, érett férfias pasik jönnek be. Az viszont tényleg kevés. A képlinked előtt mindenre gondoltam csak erre nem. Bocs, de tényleg mindenhol rohangásznak ilyen pasik, mégcsak kutatni se nagyon kell.
20/L
Hát a pasiideálodat elnézve két dolog jutott eszembe rólad.
1: van egy látens leszbikus hajlamod, mert kissé feminin a srác, de hát kinek a pap...
2: nem tudom, hol élsz, de mostanság épp ezen megy az élcelődés, hogy rengeteg fiatal srác pont ilyen. Ok, vannak kokszos macsó majmok, de baromi sok ilyen lányos srác futkos az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!