Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lépjek túl a félelmemen?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lépjek túl a félelmemen? El lehet rontani?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, volt 6 barátom, és semelyikkel nem csókoloztam csak az elsővel, de akkor az volt az elsö és utolsó.

Félek hogy valamit elrontok :S

És most járok egy fiuval 2 hete , és ha megakart csókolni, nem enegdtem neki :S

MIt cisnáljak hogy ne féljek.. ? és hogy ne félljek ??

2012. febr. 29. 18:29
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Mert az volt 4 éve.

Köszönöm a válaszokat .

2012. febr. 29. 18:54
 12/16 anonim ***** válasza:

Képzeld azt, hogy a szája valami finom lágy sütemény. A kedvenc süteményed. :) Amibe jó beleharapni, vagy összecsípni az ajkaiddal.

A nyelves dolognál meg nem rontod el, hagyd, hogy ő irányítson. :) Én is féltem az elsőnél, nagyon ideges voltam, hogy elrontom. Nekem annyi könnyebbségem volt, hogy a szerelmem egy buliban csókolt meg először és addigra már egy kicsit feloldódtam a táncikálásnak köszönhetően :)

2012. febr. 29. 18:55
 13/16 A kérdező kommentje:

az utolsó válaszónak is köszönöm,

Mostmár veszek kis bátorságot, és hallgatok rád :)

KÖszönöm szépen :)

Sokat segítettél.

Remélem menni fog.

2012. febr. 29. 19:01
 14/16 anonim ***** válasza:
Sok sikert! :) (utolsó)
2012. febr. 29. 19:02
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem csak még nem vagy kész rá. Mondd el neki, hogy félsz a csókolózástól (csak hogy tudja, hogy nem azért utasítod vissza, mert játszol vele, hanem mert még neked ez lesz az "első") Szerintem örülni fog és ha majd jön az alkalmas pillanat, akkor ki fogja használni, te meg lazulj, csukd be a szemed (akkor nem lesz olyan "félelmetes" :)
2012. febr. 29. 19:27
 16/16 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2012. febr. 29. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!