Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Terhes vagyok a másik pasitól....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok a másik pasitól. Mit tegyek? Bevállaltuk a hármas szexet, és én teherbeestem.

Figyelt kérdés
Megbeszéltük a férjemmel, hogy ha én bevállalok egy másik nőt, akkor ő is vállaljon be egy másik pasit. Régi vágya volt, hogy egyszerre két nő kényeztesse, és úgy gondoltam, inkább megteszem, mint hogy megcsaljon. Nem volt könnyű. De úgy éreztem, hogy igy talán erősödhet a kapcsolat. Nem is volt gond, megtörtént a dolog, jó volt neki is, és nekem is. Furcsa volt látni, őt egy másik nővel. Aztán eljött a dolog, hogy én is együtt legyek egy másik pasival. Nekem nagyon jó volt, meg a pasinak is, kivette időben, az arcomra élvezett, a párom pedig természetesen belém ment. Azonban kiderült, hogy terhes vagyok, és félek, hogy mi van akkor, ha a másik pasi az apa. Nem merek szólni a páromnak..
2012. febr. 28. 12:59
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Azért csak már menj el egy vérvételre vagy egy HIV tesztre. Vagy véradásra, ott is szólnak ha baj van.
2012. febr. 28. 14:37
 22/27 anonim ***** válasza:
Mind a négyen megegyeztetek. Akkor mi a gond. A férjed is tudta, hogy teherbe eshetsz igy a másiktol. Söt ha utánagondolsz elég valoszinü. Mert ha megszakitásos védekezéssel eddig nem estél teherbe a férjedtöl, akkor valami gond lehet vele. Szerintem állj csak elé és közöld vele az örömhirt ( a gyanudrol meg ne beszélj). Ha megba..tott egy másik férfival, akkor vállalja a következményeit is.
2012. febr. 28. 15:44
 23/27 anonim ***** válasza:
83%
Rengeteg hülye van a földön. De miért minket ver meg a Teremtő velük?
2012. febr. 28. 16:53
 24/27 anonim ***** válasza:
97%

Ne haragudj, de mind a hárman olyan kegyetlenül óriási idióták vagytok, hogy a fejemet verem a falba.

Mégis mit gondoltál? Tudod, a nők úgy szoktak teherbe esni, hogy nem védekeznek. Meglepő, mi?

Gratulálok a sok eszetekhez.

Mondd el szépen a férjednek, hogy terhes vagy. Azt sem árt vele közölni (ha esetleg véletlen neki nem jutna eszébe, mert olyan sík szegény), hogy az is esélyes, hogy nem tőle van a gyerek.

Ha ezután mer egy rossz szót szólni, akkor talán közöld vele, hogy ő akarta, látta, hogy gumi nélkül ment, mégse csinált semmit. Épp úgy az ő hibája is, mint a tiéd.

Hihetetlen, hogy ilyen emberek léteznek, komolyan.

Remélem ez csak vmi vicc.

2012. febr. 28. 21:09
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Megérdemled.
2012. márc. 17. 15:31
 26/27 anonim ***** válasza:
már ne is haragudj de mi az hogy a férjed mondja meg hogy mit tegyél a gyerekedddel? szard le hogy ellenzi az abortuszt ha te nem akarod...
2012. márc. 17. 15:31
 27/27 anonim ***** válasza:
Isten barmai, úgy kell nektek, a gyereketek mégnagyobb selejt lesz mint ti :-D
2012. júl. 13. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!