Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok a másik pasitól. Mit tegyek? Bevállaltuk a hármas szexet, és én teherbeestem.
Úristen :D
Egyébként szinte biztos, hogy a párodtól vagy terhes, egyrészt azért, mert csak a párod élvezett beléd, a másik pasi nem; másrészt pedig azért, mert ha van egy pasi, aki állandó szexuális partnered, akkor biológiailag mintegy védettséget ad, szóval nagyon nagy esély van rá, hogy tőle estél teherbe, hiába szexeltél más pasival.
Amúgy nem értem, hogy miért nem védekeztetek még valamivel (gumi, gél stb.)? Ez elég felelőtlen dolog volt, pedig nem vagytok már tinédzserek, vagy legalábbis remélem... :D
Gratulálok! nem kérdezem, h miért nem védekeztetek a másikkal.
1. ezt a kérdést meg kéne osztania tinikkel is elrettentő példaként.
2. sajnos a tudomány állása szerint nagyobb a valószínűsége, h az "idegen" pasitól vagy terhes, nem pedig a férjedtől. :( Ez azért van, mert az újdonság erejével ható spermát szívesebben fogadja a szerezeted, míg a férjedét már "megszokta". nézz utána.
3. ha tényleg a másik pasitól vagy terhes, akkor nem volna jó ötlet csókolózni a férjeddel, mert az nagyon ártalmas a babának a "rejtett herpesz" miatt. pontosan nem értek hozzá, de ez is a természet gyönyörű védőmechanizmusa, h segíti a kakukkfiókát szelektálását.
ennek is utánanézhetsz.
4. én elmennék nőgyógyászhoz, és megkérdezném, h MOST (mármint a terhesség ilyen korai szakaszában) el tud-e végezni egy apasági tesztet.
5. a férjeddel beszélj! és azzal kezd, h ő akarta az egészet.
nagyon sajálom.
szerintem nyugodtan mond meg a férjednek. ő is ott volt, nem tiltakozott. hogy a gyerek mástól van, vagy tőle, azt csak a születése után fogjátok tudni kideríteni, de szerintem nem fog ragaszkodni a teszt elvégzéséhez, mert, ha nem az övé, akkor mit csinál?elváltok? pedig ugyanúgy ő is ott volt, tudott az egészről. és amúgy is látta, hogy a pasi az arcodra élvezett, miért gondolná, hogy hagyott benned is magából? :-)
a másik megoldás a drasztikus, ha nem bízik az előbb mondottakban, és fél az állandó kétségektől, mint ahogy te is... ez esetben sajnos az abortusz ami szóba jöhet :-( viszont azzal meg az a baj, hogy valószínűleg neked lesz lelkiismeret furdalásod egy életre, mert mi van, ha egy egészséges, a FÉRJEDTŐL való életet vettél el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!