Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok a másik pasitól. Mit tegyek? Bevállaltuk a hármas szexet, és én teherbeestem.
A megszakításos "védekezés" hülyeség! Egy csomó ismerősöm mesélte, hogy évekig nem volt "gond", aztán egyszer csak meglepődtek, amikor a nő teherbe esett! Nem biztos módszer, bár kicsi rá az esély, ha nem élvez beléd, de mégsem 100%-os! Ma már annyi módszer van a védekezésre, könyörgöm 21. században élünk, ne legyetek már ilyen korlátoltak, hogy vagy gumi, vagy gyógyszer!
Egyébként meg ha tudtad, hogy baj lehet, akkor miért nem mentél el nőgyógyászhoz egy esemény utáni tablettáért? Egyszer kibírtad volna, ha rosszul vagy tőle, inkább mint hogy teherbe essél, bár most már mindegy.
A nőgyógyász tud csinálni apasági tesztet még a terhesség ideje alatt, azt nem tudom, hogy hányadik héttől, de kérdezd meg! Aztán beszéljétek meg a férjeddel, hogy mi legyen...
Reméljük..
Akkor ne is szóljak neki, csak mondjam el, hogy terhes vagyok?
Ja, és a másik nővel kapcsolatos dolgokat hogy hozzam fel neki? Mármint, hogy megkereste a férjem őt? Belelestem a telójába, és láttam sms-eket.
elárulod hány éves vagy?
sajnos megtörént a baj, visszacsinálni már nem tudod. de a jövőben sztem gondolj át pár dolgot azért, h elkerüld az ehhez hasonló helyzeteket:
- NE FÉLJ - "úgy gondoltam, inkább megteszem, mint hogy megcsaljon" - akkor inkább hagyd ott a f@szba. egy normális kapcsolatban nincsenek zsarolgatások. merdned kell felvállalni, h mit akarsz, mit nem akarsz. és szabd meg a határaidt.
- NE FELTÉTELEZZ - "nincs bajuk, remélem" - és ha mégis? nem szabad meggondolatlan legyél. legközelebb a pirosnál fogod azt gondolni, h még átérsz a vonat előtt a piroson.
- harmadik már lehet csak én túlreagálásom, de elképzelni nem tudom, h a pasim végignézze, h egy másik kan az arcomra élvezzen. nehezen tudnék ennél megalázóbb dolgot eképzelni. ááááé
ma 13:50
egyetértek ha egy pasi a szeme láttára élvezne rá a nőmre akkor a sz@rt is kiverném belőle. Én önző tipus vagyok és nem vágyok gruppenre se így se úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!