Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Terhes vagyok a másik pasitól....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok a másik pasitól. Mit tegyek? Bevállaltuk a hármas szexet, és én teherbeestem.

Figyelt kérdés
Megbeszéltük a férjemmel, hogy ha én bevállalok egy másik nőt, akkor ő is vállaljon be egy másik pasit. Régi vágya volt, hogy egyszerre két nő kényeztesse, és úgy gondoltam, inkább megteszem, mint hogy megcsaljon. Nem volt könnyű. De úgy éreztem, hogy igy talán erősödhet a kapcsolat. Nem is volt gond, megtörtént a dolog, jó volt neki is, és nekem is. Furcsa volt látni, őt egy másik nővel. Aztán eljött a dolog, hogy én is együtt legyek egy másik pasival. Nekem nagyon jó volt, meg a pasinak is, kivette időben, az arcomra élvezett, a párom pedig természetesen belém ment. Azonban kiderült, hogy terhes vagyok, és félek, hogy mi van akkor, ha a másik pasi az apa. Nem merek szólni a páromnak..
2012. febr. 28. 12:59
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

A megszakításos "védekezés" hülyeség! Egy csomó ismerősöm mesélte, hogy évekig nem volt "gond", aztán egyszer csak meglepődtek, amikor a nő teherbe esett! Nem biztos módszer, bár kicsi rá az esély, ha nem élvez beléd, de mégsem 100%-os! Ma már annyi módszer van a védekezésre, könyörgöm 21. században élünk, ne legyetek már ilyen korlátoltak, hogy vagy gumi, vagy gyógyszer!

Egyébként meg ha tudtad, hogy baj lehet, akkor miért nem mentél el nőgyógyászhoz egy esemény utáni tablettáért? Egyszer kibírtad volna, ha rosszul vagy tőle, inkább mint hogy teherbe essél, bár most már mindegy.

A nőgyógyász tud csinálni apasági tesztet még a terhesség ideje alatt, azt nem tudom, hogy hányadik héttől, de kérdezd meg! Aztán beszéljétek meg a férjeddel, hogy mi legyen...

2012. febr. 28. 13:25
 12/27 anonim ***** válasza:
Tehát az nem is érdekel, hogy mondjuk HIV fertőzött vagy-e? Vagy egyéb nemi bajod van-e? Csak az a problémád, hogy esetleg terhes vagy mástól? Gondolom a másik pasi megígérte, hogy nincs nemi baja. Gondolom a férjed se védekezett a másik nőnél, így akármi is volt a két idegennek, az most benned van. Legyen további jó napod.
2012. febr. 28. 13:31
 13/27 A kérdező kommentje:
A férjem se védekezett, igy igaz. Megismerkedtünk ezekkel az emberekkel, és úgy gondoltuk, hogy normálisak. Nincs nemi bajuk, ez biztos. Legalábbis remélem..
2012. febr. 28. 13:36
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Most biztos vagy reméled?
2012. febr. 28. 13:41
 15/27 anonim ***** válasza:
amikor beszélsz vele, ne vesd fel ezt a lehetőséget, hogy mi van, ha nem az övé? csak, ha ő mondja, de arra már van válasz: az itteniekből meríthetsz. ha ő nem hozza fel, akkor számára evidens, hogy ő az apa. és benned miért is merülne fel az ellenkezője?....
2012. febr. 28. 13:46
 16/27 A kérdező kommentje:

Reméljük..

Akkor ne is szóljak neki, csak mondjam el, hogy terhes vagyok?

Ja, és a másik nővel kapcsolatos dolgokat hogy hozzam fel neki? Mármint, hogy megkereste a férjem őt? Belelestem a telójába, és láttam sms-eket.

2012. febr. 28. 13:50
 17/27 mmT ***** válasza:
77%

elárulod hány éves vagy?

sajnos megtörént a baj, visszacsinálni már nem tudod. de a jövőben sztem gondolj át pár dolgot azért, h elkerüld az ehhez hasonló helyzeteket:

- NE FÉLJ - "úgy gondoltam, inkább megteszem, mint hogy megcsaljon" - akkor inkább hagyd ott a f@szba. egy normális kapcsolatban nincsenek zsarolgatások. merdned kell felvállalni, h mit akarsz, mit nem akarsz. és szabd meg a határaidt.

- NE FELTÉTELEZZ - "nincs bajuk, remélem" - és ha mégis? nem szabad meggondolatlan legyél. legközelebb a pirosnál fogod azt gondolni, h még átérsz a vonat előtt a piroson.

- harmadik már lehet csak én túlreagálásom, de elképzelni nem tudom, h a pasim végignézze, h egy másik kan az arcomra élvezzen. nehezen tudnék ennél megalázóbb dolgot eképzelni. ááááé

2012. febr. 28. 13:50
 18/27 anonim ***** válasza:

ma 13:50

egyetértek ha egy pasi a szeme láttára élvezne rá a nőmre akkor a sz@rt is kiverném belőle. Én önző tipus vagyok és nem vágyok gruppenre se így se úgy.

2012. febr. 28. 13:52
 19/27 A kérdező kommentje:
2o vagyok, a férjem 31.
2012. febr. 28. 13:55
 20/27 mmT ***** válasza:
jajj Istenem, pont erre gondoltam, h ilyen fiatal vagy, és hagyod elnyomni magad. Attól, h (valószínűleg) ő a domináns a kapcsolaban, állj a sarkadra, és állj ki magadért, amikor kell. ne vigyen bele olyanba, amibe Te nem akarod.
2012. febr. 28. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!