Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » TAlán ezt nem így kellett volna?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

TAlán ezt nem így kellett volna?

Figyelt kérdés

VAn egy srác akinek bejövök.(Ő nekem nem)

Irt msn-en hogy mi van velelm erre már csak annyit irtam hogy semmi....mondta hogy gyönyörű vagyok,kedves meg ilyenek(-.-")erre mondtam hogy nem éppen:D...meg hogy ő mennyire szeret engem...stb....

megkérdeztem hogy minden csajnak ezt írja e,errem mondta hogy nem,hol ott én már egy csomó csajnál láttam hogy olyan véleményeket irt nekik hogy mindig is szeretni fogja,csak rá gondol stb.

De ő letagadta.Nem birom mikor hülyének néznek.Erre irta hogy nem akarok e vele járni...na én szépen leosztottam...

és megmondtam neki hogy nyugodtan hajtson rá akire akar engem nem érdekel,de én kiszállok a ssorból...

most nagyon nagy rib@ncnak gondol szerintetek???NEm kellett volna ilyen flegmának lennem?

(régebben se voltunk jobban soha nem birtuk egymást ez az ő részéről változott meg)

2009. jún. 7. 13:14
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
hát ha vetit hulyeségeketakkor jó hogy kiosztottad :D nem hiszem h ribancnaktart de mindegy nem akarsz tolle semit akkor mindegy h minek tart
2009. jún. 7. 13:19
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Jól csináltad, felejtsd el a srácot.
2009. jún. 7. 13:19
 3/8 anonim ***** válasza:
78%

Nem értem miért idegeskedsz ezen,ne legyen lelkifurkád,csak az igazat mondtad neki.Vagy nem?De,akkor meg?

Nyugodj meg és kész,azzal nem kell foglalkozni,hogy ő mit gondol,főleg ha szoknyapecér:D

2009. jún. 7. 13:21
 4/8 anonim ***** válasza:
48%
Teljesen jol csináltad, ne izgasson h mit gondol, senkid.És ha télleg ilyen link akkor meg is érdemelte.
2009. jún. 7. 13:29
 5/8 anonim ***** válasza:
48%
Talán örülsz a leked mélyén,hogy ilyeneket írt neked valaki,és ezért sajnálod hogy kiosztottad.De amúgy meg nem tetszik neked,szóval ne bánd ha tényleg mindenkinek csapja a szelet!
2009. jún. 7. 14:23
 6/8 anonim ***** válasza:
nálam is volt egy ilyen srác...letiltottam mert ahoz hülye volt hogy felfogja:D
2009. jún. 7. 15:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Csak egy kérdés:

Miért van bűntudatod?

2010. jan. 5. 23:23
 8/8 anonim ***** válasza:

(hülyeszar valamiért előbb küldte el :@)

Szóval:

Miért van bűntudatod?

Ha nem bírod, és hazudik is neked, akkor hótjogos, h kiosztod.

És én fiú vagyok... XD

2010. jan. 5. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!