Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy eléggé jól kinéző fiú vagyok, mégsem volt még egyetlen barátnőm se, hogy lehet ez? (stilusomban sincs semmi olyan ami visszataszitó lenne, nem vagyok bunkó stb)
Figyelt kérdés
(stilusomban sincs semmi olyan ami visszataszitó lenne,nem vagyok bunkó stb)
Sokan irják hogy a külső szinte minden,hát nem az szerintem.
2012. febr. 26. 20:27
41/44 anonim válasza:
Kérdező egy csomó lehetséges választ kaptál már a kérdésedre és te még mindig itt pattogsz a népnek és osztod az észt, NÉZZÉL MÁR MAGADRA! Képet nem küldtél, pedig kértünk, így valószínűleg ronda vagy. Az eddigi válaszaid alapján valószínűleg más bajok is vannak a fejedben, ha mégsem, akkor meg mégis MI HONNAN A FRANCBÓL TUDJUK HOGY MIÉRT NINCS BARÁTNŐD?
42/44 A kérdező kommentje:
nem kell semmit bizonyitanom,ez az oldal nem arra való.
2012. márc. 3. 16:47
43/44 A kérdező kommentje:
a vitát lezártam,ha azt gondolod h bunkó és ronda vagyok hát legyen.(csak kár h nem igaz,amiatt is irtam ki a kérdést amugy,nem szórakozásbol)
2012. márc. 3. 16:50
44/44 anonim válasza:
Adtam választási tippeket azon kívül, hogy csúnya vagy, nem fogadtad el. Ennyi, részemről is lezárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!