Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy eléggé jól kinéző fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy eléggé jól kinéző fiú vagyok, mégsem volt még egyetlen barátnőm se, hogy lehet ez? (stilusomban sincs semmi olyan ami visszataszitó lenne, nem vagyok bunkó stb)

Figyelt kérdés

(stilusomban sincs semmi olyan ami visszataszitó lenne,nem vagyok bunkó stb)

Sokan irják hogy a külső szinte minden,hát nem az szerintem.

2012. febr. 26. 20:27
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:

baromira nem normálisan fogalmaztad meg, de nem gond.

ne is törödj vele.

2012. márc. 2. 18:45
 32/44 anonim ***** válasza:

Eléggé értelmesen fogalmaztam.

Nem jártál be régebben nyelvtan órára?..[;

2012. márc. 2. 18:52
 33/44 anonim ***** válasza:
Mondj egy példát, amikor nem normálisan fogalmaztam meg? Lehet kicsit nyers stílusban, de kb. ugyanolyan szinten, ahogy te is írtál nekem.:) (gondolom a példa itt is elmarad, mivel eddig egyszer sem merted felvállalni azt, amit írtál, csak folyton terelsz és újabb dolgokba kötsz bele)
2012. márc. 2. 21:29
 34/44 A kérdező kommentje:
Nem gondolom hogy nyers lett volna a stilusom,tied viszont annál inkább.(már nincsenek meg az üzeneteket szoval nem tudok példát mondani)
2012. márc. 3. 07:45
 35/44 A kérdező kommentje:

tegnap 18:52

nem azzal volt gond hogy értelmes e,hanem hogy milyen stilusban irogattál nekem.

2012. márc. 3. 07:46
 36/44 anonim ***** válasza:

És tényleg igazam lett, nem tudsz példát mondani.:)

Azzal a mondattal meg nem tudom, hogy mi a gondod, mert egy tök normálisan megfogalmazott mondat, esetleg túl érzékeny vagy,(ÉS még egy indok, hogy miért nem volt eddig barátnőd, a mimó stílusú pasikat sem szeretik a lányok). Adtam már tömérdek sok választási opciót a kérdésedre, erre Te még mindig itt csámcsogsz ezen, ahelyett, hogy mennél és felszednél egy nőt!

2012. márc. 3. 09:03
 37/44 A kérdező kommentje:
azzal nem lehet vádolni hogy túl érzékeny lennék.(biztos nem igaz ugyanis sok mindent kibirok)
2012. márc. 3. 09:12
 38/44 A kérdező kommentje:

te meg még mindig itt kötekedsz és nem szállsz le rólam.

na melyik a jobb?

2012. márc. 3. 09:13
 39/44 A kérdező kommentje:
Vicces vagy hogy ez alapján túl érzékenynek titulálsz,gratulálok az értelmi szintedhez.
2012. márc. 3. 09:15
 40/44 anonim ***** válasza:
Én csak azt írom le, amit látok ÉÉS még mindig a kérdésere válaszolok. Nem unod még, hogy folyamatosan az értelmi szintemet hozod elő(?), amikor Te egy mondatban nem bírod leírni, hogy mi bajod(csak folyamatosan védekezel és újabb dolgokba kötsz bele, kicsit vicces:)), mivel mást már nem tudsz kitalálni, ezt a vitát neked kéne lezárnod, azzal, hogy nem írsz ki ilyen hülye kérdéseket,nem reagálsz a hülye válaszokra, vagy esetleg megpróbálod bebizonyítani, hogy nem vagy csúnya/érzékeny/bunkó. De hát ezt itt mindenki hiába várja, hiszem NEM BÍROD elfogadni a kritikákat, pedig már túl vagyunk a 4. oldalon és még mindig nem esett le, hogy itt SENKI nem hiszi el, hogy helyes vagy, csak te kötsz bele mindenbe, ami neked nem tetszik.
2012. márc. 3. 12:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!