Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy eléggé jól kinéző fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy eléggé jól kinéző fiú vagyok, mégsem volt még egyetlen barátnőm se, hogy lehet ez? (stilusomban sincs semmi olyan ami visszataszitó lenne, nem vagyok bunkó stb)

Figyelt kérdés

(stilusomban sincs semmi olyan ami visszataszitó lenne,nem vagyok bunkó stb)

Sokan irják hogy a külső szinte minden,hát nem az szerintem.

2012. febr. 26. 20:27
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
Ezt nem hiszem, hogy annyira nem kell nekik a jópasi. Végigmegyek az úton és minden második tizenéves lánynak ilyen Zac Efron kinézetű, szőke vagy fekete vasalt hajú pasija van. Ha nem mernének kezdeni a lányok a szép pasikkal, akkor nem lenne ilyen pasijuk.
2012. febr. 27. 20:45
 22/44 A kérdező kommentje:
amugy imádom az ilyen kötekedő stilusu embereket.
2012. febr. 28. 19:11
 23/44 anonim ***** válasza:
Nem kötekedtem a véleményemet írtam le, te nem bírtad felfogni,hogy nem mindenkinek ugyanazt jelenti a "szép, helyes" és valószínűleg, ha te azt mondod, hogy bombacsajok(16-17 éves tinip.csák, akik a kinyalt stílusú pasikat szeretik) mondták, hogy helyes vagy, akkor lehet egy normális 19-20 éves lánynak ugyanez nem fog bejönni.
2012. febr. 28. 19:50
 24/44 A kérdező kommentje:
19 éves volt és nem tinipi*sa aki mondta,szóval ennyit rólad
2012. febr. 29. 16:23
 25/44 anonim ***** válasza:
Ezt el lehetett volna mondani kultúráltan is szerintem, ezzel ellentétben te ismét flegmázol, szóval IGEN, veled van a gond.:)
2012. febr. 29. 18:38
 26/44 A kérdező kommentje:

csodálkozol hogy ki vagyok akadva azok után,hogy te a körülményeket nem tudva feltételezgetsz aztán még neked áll feljebb ha esetleg igazam van.

Komolyan mondom hihetetlen vagy,nem hogy elismernéd hogy nincs igazad,nem még itt folytatod.

2012. febr. 29. 19:40
 27/44 A kérdező kommentje:
és kulturált voltam addig ameddig el nem kezdted a kötekedős stilusodat meg a szemétkedést.
2012. febr. 29. 19:41
 28/44 A kérdező kommentje:
szóval nem velem van a baj
2012. febr. 29. 19:42
 29/44 anonim ***** válasza:
Mikor voltam kötekedő és szemét? Megfogalmaztam mindig normálisan, hogy mit gondolok(MERT TE KÉRDEZTED) és akkor most itt pattogsz, hogy elmondom a véleményem? Minek írsz erre az oldalra, ha nem bírod elfogadni a dolgokat? Nem csak én vetettem fel, hogy nem vagy helyes, hanem a válaszadók 50%-a kb., ahelyett, hogy küldtél volna képet, vagy elmagyaráztad volna a dolgokat, Te folyamatosan: " de egy bomba csaj mondta, ultra szuper jó csaj mondta"stb...Ilyenek után hagy döntsem már el én, hogy kinek hiszek és hogy mit gondolok! Te meg próbáld már meg elfogadni az emberek véleményét, ahelyett, hogy magadat győzködöd itt a dolgokról, ami senkit nem érdekel. Ha te elhiszed, hogy helyes vagy és annak tartod magad, OKÉ, elfogadom, de az én véleményemet Te ne akard megmásítami!
2012. febr. 29. 21:00
 30/44 anonim ***** válasza:

RON-DA vagy

Nem véletlenül nem küldesz képet.....:)

2012. márc. 2. 14:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!