Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy eléggé jól kinéző fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy eléggé jól kinéző fiú vagyok, mégsem volt még egyetlen barátnőm se, hogy lehet ez? (stilusomban sincs semmi olyan ami visszataszitó lenne, nem vagyok bunkó stb)

Figyelt kérdés

(stilusomban sincs semmi olyan ami visszataszitó lenne,nem vagyok bunkó stb)

Sokan irják hogy a külső szinte minden,hát nem az szerintem.

2012. febr. 26. 20:27
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
Az nem lehet, h túl romantikus vagy?
2012. febr. 26. 20:37
 12/44 A kérdező kommentje:
az ami biztos nem
2012. febr. 26. 20:41
 13/44 anonim ***** válasza:
#4 = férfi. Csak kiváncsi voltam rád, nem melegségből.
2012. febr. 26. 20:46
 14/44 anonim ***** válasza:

Talán visszahúzódó vagy.

Neked kellene kezdeményezned,ne a csodát várd.

Menj oda szépen és próbálkozz. És ne fiúnak valld magad, hanem férfinek.

2012. febr. 26. 20:52
 15/44 anonim ***** válasza:
Küldessz képet??
2012. febr. 26. 20:54
 16/44 anonim ***** válasza:

Hát nekem az a tapasztalatom, hogy ezen az oldalon, akinek a haverjai azt mondták, hogy jól néz ki, az mint rusnya volt. Szóval én nem hiszem el. Küldessz képet megmondom Neked!

20/L

2012. febr. 26. 21:14
 17/44 anonim ***** válasza:
Ha tényleg jól nézel ki (állításod szerint) akkor hasonló cipőben vagy, mint az én legjobb fiúbarátom. Ő tényleg atom jó pasi, még nekem is csorog rá a nyálam, pedig a kiskorunk óta a legjobb barátok vagyunk, csak közben ő férfivá érett, de még milyenné... nah szóval a lényeg, hogy sokan azt hiszik róla, hogy már foglalt és van neki párja, ezért nem próbálkozik senki. Ő meg olyan, hogy hátradől és várja a sült galambot.
2012. febr. 26. 21:24
 18/44 anonim ***** válasza:
Szerintem ronda,mert nem mer képet küldeni.
2012. febr. 26. 21:29
 19/44 anonim ***** válasza:

én is jól nézek ki, mégis baxhatom ha nem kezdeményezek:D

Vágod? Bár 1 éve kezdtem szóval...

f18

2012. febr. 27. 12:12
 20/44 anonim ***** válasza:
vagy kevés nőnél próbálkoztál, vagy nem a megfelelőnél, vagy olyan szuperül nézel ki, hogy nem mernek veled járni. Irtó jó pasi nekem sem kellene, egyrészt mindig kevesebbnek érezném magam mellette, másrészt meg úgyis elorozná valaki, mert a kísértés is nagy lenne neki.
2012. febr. 27. 18:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!