Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, ha kiírnak ide...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, ha kiírnak ide szexuális témában kérdéseket a 13-15éves korosztály, és az idősebbek meg megválaszolják, tanácsot adnak, azzal egyből úgy reagálnak, hogy lepontoznak..

Figyelt kérdés

Miért van az, ha kiírnak ide szexuális témában kérdéseket a 13-15éves korosztály, és az idősebbek meg megválaszolják, tanácsot adnak, azzal egyből úgy reagálnak, hogy lepontoznak csak mert nem vagy velük egy véleményen, és csak mert te tapasztaltabb vagy és megmondod neki a saját gondolataid, hogy te hogyan cselekedtél anno és mit tanultál belőle, akkor egyből le vagy hurrogva...és ha erre meg azt mondod neki, hogy ennyi ésszel ne is szexelj ha nem bírod elfogadni egy idősebb tanácsát,még jobban ellened szegül..kérdezem én, ez lenne a mai fiatalság? a jövő nemzedéke? ez? akik nem hajlandóak elhinni hogy még annyi minden vár rájuk az életben és mi csak jót akarunk nekik?? ennyi erővel tényleg ne szexeljenek mert ahhoz sincs eszük...nektek mi a véleményetek? várom a fiatal és idősebb korosztály véleményét is

20/L

2009. jún. 6. 23:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Egy értelmesen gondolkodó fiatal tudja, hogy idegen emberek véleményére nem szabad adni, csak ha van benne építő jellegű kritika.
2009. jún. 7. 10:43
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Mert minden fiatal a saját feje után megy...

Emlékszem én is ano 8évesen nagyon szerelmes voltam,és mikor kinevettek a felnőttek...hogy ugyan ez még egy csacsi kis gyerek szerelem ,nem igazi,...nagyon megsértödtem h nem vesznek komolyan,és h attól h gyerek vagyok,mintha én még nem is éreznék komolyan...És ez igaz is volt ,mert attól még ugyanúgy sirtam és tiszta depreszios voltam a miatt a kisfiú miatt évekig...

Szerintem az érzéseket tényleg nem igazán lehet korhoz kötni,jó vagy sem,a fiatalok egy része már hamar vágyik a szexre és hasonló dolgokra..

Egy másik része csak később érik...

Minden ember más..és ez igy kell elfogadni...

Én inkább adok tanácsot ,minthogy ne vegyem őket komolyan ,mert még fiatal...aztán meg baj legyen.

2009. jún. 7. 13:28
 13/19 anonim ***** válasza:
Én nem is adok, mert ne egy vadidegen ember mondja meg, hogy mihez vagyok érett vagy éretlen. Bízom a szüleim ítélőképességében, tudom, hogy ha úgy ítélték volna meg, hogy még nagyon nem a megfelelő az idő/a partner/a fejlettségi szintem, kaptam volna egy büdös nagy maflást, hogy mit képzelek magamról. De egy idegen embernek akkor sincs joga sértegetni a másikat, ha építő jellegű a kritika. Azt is lehet normálisan mondani.
2009. jún. 7. 13:38
 14/19 A kérdező kommentje:

nos, alapvetően humánus gondolkodás módom van, sosem sértegettem senkit ezen az oldalon, korrekt módon leírom a véleményt mert mi másért jönnek akkor ide kérdezni ha nem azért, hogy te mit gondolsz róla (itt tehát ütközik az az elv h ne adj mások véleményére..ergo ne gyere ide..de mégis idejön..szóval..) és láám láám mégis el vagyok küldve a jóbüdösfrancba mert azt mertem neki tanácsolni h 14évesen 2hét járás után még nem kell mindent komolyan venni..én is voltam tizenéves igen, de nem voltam pofátlan bunkó az idősebbel....

továbbra is várom a 13-15évesek válaszát...

2009. jún. 7. 15:28
 15/19 anonim ***** válasza:
Azért arra kérlek titeket, hogy NE általánosítsatok, én 13 vagyok (Február elsején 14 :D) és este 10-11kor fekszek le, nem 8kor xD. De az, hogy valakivel lefeküdjek, még eszembe se jutott... és elég szomorúan nézem a 13-15 korosztály kérdéseit, hogy ez meg az terhes, meg tegnap dugtam a pasimmal, ma hánytam, terhes vagyok??...na ettől én hányok. És nem azért gondolkodom így, mert jól neveltek, ellenkezőleg, utálom a szüleimet, egyszerűen csak úgy gondolom, akinek van valami esze, az tudja hogy 14 évesen nem szexelni kell. Mert hogy ők nem szeretkeznek, hanem dugnak.. Van a kettő közt különbség.
2010. jan. 17. 21:18
 16/19 anonim ***** válasza:
Hogy neked milyen igazad van! Ma az a trendi, h legkésőbb 17 éves korodra kiélt kur.va vagy, ha nem, az már nem is elfogadott, és kirekesztenek! H miért alakult ez ki, arról fogggggalmam nincs, de elég defektesek a mai 14-18 évesek! És igen, ha húsz évesen megmondod, h várhat még a szex-szel, akk téged már le is pontoznak, mert "olyan prűd" vagy! Ha vki lefikázza a másikat, beszól neki, azt mondom, pontozzák le, de ha csak saját véleményt, tapasztalatot írsz, mi a fa.szért kell lepontozni?! És mért ciki 17-18 sőt már 16 évesen is szűznek lenni? Mért ciki, ha vki nem egyéjszakásban akarja a szüzességét elveszteni? Mért ciki, ha vki nem ri.banc? Persze ha vki rib.anc, azt is lenézik, szal teljesen mind! Mi történt ezzel a világgal?!?!?!?!
2010. jan. 17. 21:18
 17/19 anonim ***** válasza:
41%

Lehet, h mert kioktatóan írod, amit írsz. Nemtom. Annyi bizonyos, h ez a hétvége viszi a pálmát, mert ennyi hülye kérdést mint amit most olvastam, még soha nem volt..

Mellesleg nekem a b*zikból van elegem, egyszer le is írtam teljesen kulturált hangnemben, h mi a véleményem, és valahol minuszban lehetett a %értéke a válaszomnak. Mindenkit mindíg lepontoznak. Ez egy ilyen oldal. Aki komolyan akar akármiről is beszélni az ne egy no-name oldalon próbálja ezt megtenni.

Valamint aki 13-15 kategóriában szexel, az vagy C-kategóriás, vagy hagy ne mondjam ki mi...

Üdv - 14/F

2010. jan. 17. 21:26
 18/19 anonim ***** válasza:

Csak a kérdésre kell válaszolni...ez a titka.

A tiedre pl.:Azért,mert ez van.Én már meguntam,hogy mindig kioktatnak.

23/l

2010. jan. 17. 22:33
 19/19 anonim ***** válasza:

azért mert az emberek nem ésszerű választ akarnak hallani a kérdéseikre, hanem azt amit gondolnak.

pl:

hogy fektethetnék le egy 13 éves lányt?

erre jön a válasz, hogy elmész anyádba te mocskos perverz.

kérdés:

ki gondol arra, hogy le akar fektetni egy 13 éves lányt? aki le akar fektetni egy 13 éves lányt. mit akar hallani az ember aki le akar fektetni egy 13 éves lányt? azt, hogy hogyan kell lefektetni egy 13 éves lányt.

ha el akarjátok kerülni a kretén kérdezőket, olyan kérdésekre válaszoljatok, amiken látszik, hogy normális emberek írják

2010. jan. 17. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!