Ez most komoly? Itt komolyan lepontoznak azért, ha más az ízlésem, mint az övék?
Figyelt kérdés
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__lakberendezes__1935378..
Én akkor is felpontoztam itt a válaszokat, ha nem is tetszett éppen...
Létezhet itt egyáltalán haszontalan válasz?
"ez legyen a legnagyobb bajod" és társai típusú válaszokat inkább ne...
2011. jún. 28. 00:36
1/22 anonim válasza:
Igen, ez ilyen :) Amikor meg hasznos választ adsz, néha még a kérdező se veszi a fáradtságot, hogy felpontozzon.
2/22 anonim válasza:
ezvan magyarok ilyen rossz indulatuak általába pl. mikor játszottam Diablo II vel egyik se cseszett segíteni átjutni egyik szinten angol chatre fölmentem majdnem hogy veszekedtek ki segítsen nekem
3/22 anonim válasza:
Igen,itt ez megy,főleg a családi kapcsolatokban,na ott aztán pontoznak ám lefelé.Szerintem úgy lenne jogos ez a pontozás,ha csak a kérdező pontozhatna,a válaszadók egymást nem.
4/22 anonim válasza:
:) Néha a kérdezőt is szívesen pontoznám :)
5/22 anonim válasza:
Vannak olyan kérdések,hogy az embernek égnek áll a haja tőle,meg amikor a kérdező olyan alpári stílusban kommentelget,akkor megérdemelné ő is a lepontozást.
8/22 anonim válasza:
umm, mi értelme van valakit felpontozni ha nem értesz egyet vele? Ez itt nem arról szól, hogy jófejeskedjünk és mindenkit felpontozzunk aztán meg dicsekedjünk hogy milyen jó emberek vagyunk.
9/22 anonim válasza:
Az olyan kérdéseken hogy "szereted a borsófőzeléket",vagy tetszik a Blanka név",mit lehet lepontozni???
10/22 anonim válasza:
02:54 egy válasz lehet hasznos úgy is, hogy nem értek vele egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!