Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyenfajta igénytelenség nagyban közrejátszik a pártalálásban?

Ezek nem,nem feltétlenül kell festék,mondjuk előny,de nem szükséges.hajfestés sem,szétégeti a hajat,nálam az a lényeg,hogy hosszú,dús és ápolt legyen ha hullámos akkor végem van :)
Ez nem igénytelenség,mondjuk a parfüm az nem árt,mert beindít minket
24F

Szerintem ha egy lány egy picit többet ad magára, ha nem olyan szép a bőre lealapozza és kiemeli a szemét, még nem csak szexre kell a fiúknak.
Én speciel nem festem a hajam, parfümöt sem mindig használok de egy kis sminkre szükségem van reggelente. Nem azért, mert nem vagyok szép nélküle. Hanem mert szükségem van arra a privát 5 percre mikor magammal foglalkozom a tükör előtt. És az is jó érzés hogy akárhányszor elindulok a tükörbe azt látom, igen egy egészséges helyes fiatal lány vagyok, nem karikásak a szemeim. Nem vagyok az aki minden nap azt mondja a tükörnek úristen hogy nézek ki. Én elégedett vagyok. :D
És igenis úgy gondolom, hogy az a minimális idő szükséges a tükör előtt amit az ember magára fordít...
Ha neked minden nélkül tökéletes a bőröd, nem karikás a szemed, elbűvölő a tekinteted akkor szerencsés ember vagy. De aki egy pattanásos ragyás bőrrel nem csinál semmit az szerintem igénytelen.
Egy nő mindig adjon a külsejére. Azért vagyunk nők

Ha te így érzed jól magad akkor nincs semmi probléma :)
Nem kell más negatív véleményével foglalkozni :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!