Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyenfajta igénytelenség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyenfajta igénytelenség nagyban közrejátszik a pártalálásban?

Figyelt kérdés
Nem festem a szememet (még szemceruzával sem), a hajamat és a körmeimet sem. De még a parfümöt sem szeretem magamon. Ennek ellenére ápolt vagyok, a ruháim is mindig tiszták, csak lány létemre nem érzem, hogy szükségem van rájuk, pedig nem vagyok fiús. Mi lehet ennek az oka?
2012. febr. 24. 22:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem kell fél kiló vakolat és hosszú műkörmök ahhoz, hogy nőies legyél.
2012. febr. 24. 23:00
 12/19 anonim ***** válasza:

Ezek nem,nem feltétlenül kell festék,mondjuk előny,de nem szükséges.hajfestés sem,szétégeti a hajat,nálam az a lényeg,hogy hosszú,dús és ápolt legyen ha hullámos akkor végem van :)

Ez nem igénytelenség,mondjuk a parfüm az nem árt,mert beindít minket

24F

2012. febr. 25. 01:05
 13/19 anonim ***** válasza:
A parfümje illata elég vonzóvá tud tenni egy nőt, de a többi kifejezetten előny számomra.
2012. febr. 25. 07:46
 14/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ha egy lány egy picit többet ad magára, ha nem olyan szép a bőre lealapozza és kiemeli a szemét, még nem csak szexre kell a fiúknak.

Én speciel nem festem a hajam, parfümöt sem mindig használok de egy kis sminkre szükségem van reggelente. Nem azért, mert nem vagyok szép nélküle. Hanem mert szükségem van arra a privát 5 percre mikor magammal foglalkozom a tükör előtt. És az is jó érzés hogy akárhányszor elindulok a tükörbe azt látom, igen egy egészséges helyes fiatal lány vagyok, nem karikásak a szemeim. Nem vagyok az aki minden nap azt mondja a tükörnek úristen hogy nézek ki. Én elégedett vagyok. :D

És igenis úgy gondolom, hogy az a minimális idő szükséges a tükör előtt amit az ember magára fordít...

Ha neked minden nélkül tökéletes a bőröd, nem karikás a szemed, elbűvölő a tekinteted akkor szerencsés ember vagy. De aki egy pattanásos ragyás bőrrel nem csinál semmit az szerintem igénytelen.

Egy nő mindig adjon a külsejére. Azért vagyunk nők

2012. febr. 25. 10:43
 15/19 anonim ***** válasza:
Azta tök fura. Én feltettem ugyanezt a kérdést csak úgy, hogy zavarja a fiúkat, ha szeretem sminkelni magam? És a válaszok többségében az állt, hogy egyáltalán nem zavaró, azért lehessen felismerni nélküle is, de a minimális smink csak azt bizonyítja hogy az illető foglalkozik a külsejével és ez plusz pont. Te teljesen máshogy tetted fel a kérdést és mindenki jött az iigen ezaz mindenben jobb a természetes dumával. Miközben sokak ha meglátnának egy természetesen szép lány és ugyanaz minimális sminkkel. A másodikat választanák :D
2012. febr. 25. 10:46
 16/19 anonim ***** válasza:

Ha te így érzed jól magad akkor nincs semmi probléma :)

Nem kell más negatív véleményével foglalkozni :)

2012. febr. 25. 13:13
 17/19 A kérdező kommentje:
Mi ezt nem tudhatjuk, mert lányok vagyunk :)
2012. febr. 25. 13:14
 18/19 A kérdező kommentje:
Mármint, hogy melyiket választanák az általad leírtak közül.
2012. febr. 25. 13:15
 19/19 anonim ***** válasza:
A minimális smink azt jelenti, hogy olyan amit alig vagy szinte nem is lehet észrevenni, csak egyszerűen ránéz az ember és szebb :D Nos a szép vagy a szebb közül szerintem a többség a szebbet választaná.
2012. febr. 25. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!