Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért sajnálják a vaterás...

Miért sajnálják a vaterás eladók a bubis borítékra a pénzt?

Figyelt kérdés

Már vagy 3 éve használom a vaterát. Eladom a régi ruháimat, veszek belőlük újakat, de van, hogy cserélek. Én akárhányszor postára adom a ruhám mindig igényes buborékos borítékban küldöm a ruhát, hogy ne essen semmi baja.

Viszont az eladótársaim olyan igénytelenek. :(

Most vettem egy drága mayo chix ünneplő felsőt és teás (lipton) papír dobozba volt csomagolva és 20 méter cellux volt köré tekerve. Ki sem akartam bontani mert úgy el voltam képedve a gány látványtól. De kaptam már tesco-s újságba csomagolva is ruhát. Engem ez úgy elszomorít. Miért ilyenek az emberek? Miért sajnálják azt a 50-170-ot (mert ennyi a legnagyobb bubis boríték!!)? valahol ez totális igénytelenségre utal....nem?

csak engem zavar ez? Vélemény?

2012. jan. 25. 16:18
 1/1 anonim válasza:
Én vaterán kisebb elektronikai cuccokat szoktam árulni, ami belefér egy postakész borítékba. Hülye leszek 50Ft-okat fizetni a borítékért, plusz súlydíj, stb. amikor így többszáz Ft-al olcsóbban megoldom a dolgot. Ugyanúgy bubiba csomagolom a cuccot.
2012. febr. 1. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!