Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is egy szemétláda vagyok?
Ha nem fake...(amit erősen kétlek)
Szerintem inkább csak gyerekes és buta vagy. Őszintén sajnállak,hogy ennyire üres/sekélyes az életed és nem sikerült felnőnöd 26 éves létedre. Ezen kívül nem hiszem,hogy a lelked mélyén jól érzed magad,csak egy szerepet játszol és mutatsz a külvilágnak, bebeszéled magadnak hogy milyen jó ez így neked,te lehetsz a falu bikája,király vagy ,megmutatod nekik....de ez hazugság és te is tudod.
Ezen kívül a lányok akiket "összetörsz" valószínüleg pár hét múlva elfelejtenek,csak egy jó d.gás emléke marad meg bennük és némi indulat, viszont egy idő után ugyanúgy utálat tárgya leszel mint régen... és szerintem nem ezt akarod:)
Ez az egész csak arra jó,hogy megjátszd magad és ne kelljen szembenézned a valódi problémákkal amik mélyen gyökereznek. De ideje lenne felülemelkedni az elszenvedett sérelmeken mert ezek csak mérgeznek Téged már évek óta !
mindenesetre az legjobbakat kívánom Neked, legfőképpen erőt a változtatáshoz és szerencsét az újrakezdéshez!:)
D.
Kamu kérdés.
Egy lúzer kis csíra vagy, aki egy álomvilágban él, akaszd fel magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!