Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is egy szemétláda vagyok?
Figyelt kérdés
Tizenéves koromban nem volt csajom, egészen 19 éves koromig. Nem tudom, miért, de nem szerettek, sőt utáltak, pedig semmi bántót nem tettem velük. Manapság 26 évesen elértem azt, hogy sok nőm van, de egyikkel sem járok. Sőt imádom összetörni a szívüket. Azt is szeretem, ha értem harcolnak és gyakran így is alakítom a dolgokat. Valamiért olyan jó érzés az, amikor jön egy csaj, akit már rakok egy pár hete, hogy szeretne járni velem, vagy szerelmes belém és én pedig ennyit mondok, hogy bocsi, de nem, és utána pedig maga alatt van és bármit megtesz értem. Vagy amikor rájön, hogy mással is kavarok és ekkor szintén összetörik, de még mindig odavan értem. Egyszerűen imádom. Nem hiszem, hogy meg tudtok változtatni, mert nem is akarok, de megkérdezem: Szerintetek is egy aljas szemétláda vagyok?
Ahogy fogalmaztál, az mind igaz rád az olvasottak alapján.De ez a múltból adódik, hogy veled igy viselkedtek ezért te most visszaadod nekik.Én azért drukkolok, hogy fogj ki egy lányt akivel nem leszel szemétláda, és boldog kapcsolatban élhettek.:)
2012. febr. 22. 19:38
12/35 anonim válasza:
Hát, engem nem zavarsz, meg nem is érdekelsz :) Nekem nem zsánereim a hozzád hasonló fiatal srácok, szóval felőlem olyat játszol, amilyet csak kedved van.
2012. febr. 22. 19:39
13/35 anonim válasza:
már bocsi, de az ilyen pasikat kéne ki irtani a földről..
undorító görény vagy :s szegény lányoknak összetöröd a szívüket.. azt remélem egyszer neked is elég keményen össze fogják és akkor rá jössz hogy tényleg AZ VAGY :D
2012. febr. 22. 19:40
14/35 anonim válasza:
19:38: Pontosan ezt gondolom én is!
Ugyanis ismerek ilyen pasit, de ő a világért sem vallaná be, hogy szemétláda, sőőőőőt, ő maga a grál lovag! ;) A kedves kérdező pedig soha nem lesz ilyen! :)
2012. febr. 22. 19:40
15/35 bánomisén válasza:
Kamukérdés :-)
2012. febr. 22. 19:41
16/35 A kérdező kommentje:
az én szívemet összetörni? szerintem már nem lehet. Ó jaj már megint ez a feminizmus. Istenem...
2012. febr. 22. 19:42
17/35 A kérdező kommentje:
Miért én bevallottam? Nem hinném :D
2012. febr. 22. 19:44
18/35 szamóca.. válasza:
legalább tudod magadról:D már az is valami.
ám ugye azt is tudod, hogy mindenki hatalmas ívben fosik rá hogy miért vagy szemétláda? csak hoyg tisztázzuk... nem mentség hogy 19 éves korodig lúzer voltál:)
2012. febr. 22. 19:44
19/35 anonim válasza:
Meg se kérdezné! :)
2012. febr. 22. 19:45
20/35 anonim válasza:
Hehh, hogy kiakadtatok ezen az arcon :D
1: Kamuzik
2: Ki a fenét érdekel? :) Semmi baja nincs azon kívül, hogy régen volt középpontban :) Tipikus..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!