Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is egy szemétláda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is egy szemétláda vagyok?

Figyelt kérdés
Tizenéves koromban nem volt csajom, egészen 19 éves koromig. Nem tudom, miért, de nem szerettek, sőt utáltak, pedig semmi bántót nem tettem velük. Manapság 26 évesen elértem azt, hogy sok nőm van, de egyikkel sem járok. Sőt imádom összetörni a szívüket. Azt is szeretem, ha értem harcolnak és gyakran így is alakítom a dolgokat. Valamiért olyan jó érzés az, amikor jön egy csaj, akit már rakok egy pár hete, hogy szeretne járni velem, vagy szerelmes belém és én pedig ennyit mondok, hogy bocsi, de nem, és utána pedig maga alatt van és bármit megtesz értem. Vagy amikor rájön, hogy mással is kavarok és ekkor szintén összetörik, de még mindig odavan értem. Egyszerűen imádom. Nem hiszem, hogy meg tudtok változtatni, mert nem is akarok, de megkérdezem: Szerintetek is egy aljas szemétláda vagyok?
2012. febr. 22. 19:32
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

azért csak volt valami oka hogy utáltak...ugy ok nélkül senki sem utálhatott.biztos volt valami előzménye, oka az utálatuknak

amugy igen, oltári nagy szégyen vagy sőt még egy idióta is lehetsz ha nem fogod fel igazán mit teszel ezekkel a csajokkal.vagy lehet hogy felfogod csak nincs benned semmi empátia lehet hogy még pszihopata is vagy

2012. febr. 22. 19:45
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem, te fake vagy. :)

Ugyan már, baromira érdekelne, hogy néz ki és mit csinál az a pasi, akibe minden nő beleszeret néhány heti szex után, ő pedig csak törögeti azokat a szíveket. :)

2012. febr. 22. 19:48
 23/35 anonim ***** válasza:
Igen, de a legtöbben megérdemlik.
2012. febr. 22. 19:50
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Barney Stinson???
2012. febr. 22. 19:51
 25/35 anonim ***** válasza:
Én megértelek. De a végén azért majd válassz valakit, mert a végtelenségig nem mehet ez. Egyébként szerintem én is ebbe az irányba haladok lassan.
2012. febr. 22. 19:51
 26/35 anonim válasza:
B.zi vagy! 24\L
2012. febr. 22. 19:53
 27/35 A kérdező kommentje:
:-)
2012. febr. 22. 20:03
 28/35 anonim ***** válasza:
ge*ci vagy! de én megértelek :)
2012. febr. 22. 20:15
 29/35 anonim ***** válasza:
91%

Jajj, dehogyis, ez nem fake csak a kissrác nem érti a nőket... :D

Na elmagyarázom!

Van az a nő, akivel k.úrogatsz. Szép meg jó, 1-2 héten belül pedig az arcába vágod, hogy ezt csinálod mással is.

Őszintén összetörnek? 1-2 hétnyi szextől? Neeeem, dehogy cica, csak mérgesek, max egy kicsit sértve érzik az önérzetüket.

De aztán pár nap vagy max pár hét, és te leszel a közröhej tárgya - megint - a barátnőik közt, hogy jajj hát az a h.ülye p.öcs igazából tök szánalmas, és jobb is, hogy megszabadult tőled - figyeled, nem te tőle, hanem ő tőled - és blablabla...

Ez történik. Lehet, hogy te azt hiszed, hogy istencsávó vagy, és mindenkin úgy végiggázolsz, de maximum egy idegesítő porbafingó gyökér lehetsz, akivel egyszer dugtak, de rájöttek, hogy jobb is hanyagolni ezt a dolgot.

Persze, lehet, hogy csak fake az egész...

2012. febr. 22. 20:28
 30/35 anonim ***** válasza:
48%
20:28 Ha nagyon jól néz ki, akkor ezzel tényleg összetöri a nők szívét. És nagyon jól teszi.
2012. febr. 22. 20:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!