Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért nem gondolnak a "jövőre"?
Úgy értem, hogy vannak fiúk, akiket tekintve egyértelmű, hogy sokra fogja vinni az életben. De még csak egyelőre karriert építenek, még nincs pénzük, befolyásuk, egzisztenciájuk, kocsijuk, stb. De amúgy nem csórók, nem antiszociálisak, csak egyelőre nem tudják még megadni azt az anyagi jólétet, biztonságot, amit egy már dolgozó ember tud nekik. Viszont ha egyszer ezek a fiúk befejezik a tanulmányaikat, és elkezdenek karriert építeni, akkor sokkal magasabb szintű életet tudnak majd biztosítani neki.
Lehet, hogy a lányok úgy gondolják, hogy "most egyelőre ez a jobb, aztán ha majd befut a srác, akkor őt választom."
Nos erre van egy mondás, ami szerintem pont ide illik:
"Ha nem vagy jelen a szenvedéseimnél, ne várd, hogy jelen leszel a sikereimnél."
Te egy beképzelt idióta vagy, lol :O
Ugyan avass már be minket, hogy milyen szakon vagy, hogy biztos jövőd lesz :D Ha belököd, hogy közgáz, én lehalok :D
Te ott baszod el az egészet, hogy többre tartod magad másoknál...
Kötve hiszem, hogy egy 16-17 éves csajnak a legfontosabb az legyen, hogy saját házad emg autód legyen. Ha igen akkor jó szarul választasz párt...
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!