Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit gondolnak arról a fiúról, aki nincs közösségi oldalakon?
Akkor neked bizonyára nagyon kell félni, annyi értékes adatot jelent az életed, hogy minden vállalat azokra feni a fogát :DDDDDD
Btw - amennyire közösségi oldalon lenni trendi, annyira trendi azt kritizálni is. Tudjátok, mi nem trendi? Kiállni saját magatokért, a véleményetekért, na az nem trendi.
Iwiw-en fent voltam, de annyira gagyi volt, hogy végül töröltem magam.
Fent vagyok fészen, mert néhány ismerősömmel így tartom a kapcsolatot, de erősen gondolkodom, hogy onnan is töröljem magam, mert az is kezd már unalmassá és semmitmondóvá válni.
És pont lesz@rom, hogy egy lány, vagy akárki más mit szól ehhez... 32f
Az csak egy sorozatgyilkos lehet.
14/L
azt, h nem érdeklik őket ilyesmik, és nem töltik a drága idejüket azzal, h másokat lesnek, + butaságokat like-olgatnak. mondjuk az rossz, ha v.melyik ilyen srác tetszik, m szívesen nézegetném néha 1-2 képét, dehát ez van :/ és ált. pont azok tetszenek, akik nincsenek fent...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!