Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért nem gondolnak a "jövőre"?
Úgy értem, hogy vannak fiúk, akiket tekintve egyértelmű, hogy sokra fogja vinni az életben. De még csak egyelőre karriert építenek, még nincs pénzük, befolyásuk, egzisztenciájuk, kocsijuk, stb. De amúgy nem csórók, nem antiszociálisak, csak egyelőre nem tudják még megadni azt az anyagi jólétet, biztonságot, amit egy már dolgozó ember tud nekik. Viszont ha egyszer ezek a fiúk befejezik a tanulmányaikat, és elkezdenek karriert építeni, akkor sokkal magasabb szintű életet tudnak majd biztosítani neki.
Lehet, hogy a lányok úgy gondolják, hogy "most egyelőre ez a jobb, aztán ha majd befut a srác, akkor őt választom."
Nos erre van egy mondás, ami szerintem pont ide illik:
"Ha nem vagy jelen a szenvedéseimnél, ne várd, hogy jelen leszel a sikereimnél."
A nőknek (általában, gyakran) fontosabb a család. A nő Héra, vagy hetéra.
A férfiaknak - gyakran - fontosabb a munka, a tudomány. Persze vannak kivételek.
Ez akét nem ellenkező beállítottságából fakad. És ez így jó, így egy házaspár kimagasló tud lenni együtt az élet teljességéban. Nme lehet 100% dolgozni, közben 100% a párod mellett állni 100% a gyerekre koncentrálni egy embernek. Ezért vannak házaspárok. Ha az egyik nagyobbrészt a munkára koncentrál, akkor a másik többet vállal az élet fenntartásával, a gyerekneveléssel kapcsolatban.
Senki sem tud kettészakadni, de család annak is kelll, aki napi 26 órában küzd valami nemesebb célért. Őt a párja segíti.
Vannak házaspárok, ahol mindkettőnek egyformán nagyon fontos a munka - de nekik gyakran nincs gyerekük, ám van bejárónőjük. Van, ahol mindkettőnek előbbvaló a család, a barátok, a szórakozás stb..ők általában nagyon kedves, szeretetreméltó, vidám emberek.
Nem értem miért akadnak ki a srácok azon, hogy a pénzsóher p.icsák már igen fiatalon az idősebb pénzes pasikat akarják... Ez nem meglepő, nem velük kell foglalkozni.
A kérdésedre a válasz, én mint lány igenis gondolok a jövőmre. Tanulok, dolgozok, építgetem a jövőm, a leendő FÜGGETLEN jövőmet, amit szeretnék úgy kialakítani, hogy akkor is meg tudjak állni a saját lábamon, ha összejövök egy sráccal, esetleg összeházasodunk, lesz gyerekünk, és elhagy.
Sosem lennék kitartott nő, a saját pöts apám a jó példa rá, hogy a pasikat aztán marhára nem hatja meg a feleség és a család, nyugodt szívvel lelépnek a halálba. Ha arra építenék, hogy a jóuram majd eltart gyerekkel együtt, akkor én is egy nagy idióta lennék.
Szerintem ha valaki biztos életet akar, akkor teremtse meg magának. Ha lány, ha fiú.
(Mellesleg barátom 25 éves, szeretem imádom, de úgy látom nem különösebben tart sehova - jelenleg - a karrierje, mert válság van, mégse érdekel. Nem költöztünk össze, szóval... Én csak a szenvedéseinél vagyok jelen. :D)
20L
Ennek az lehet az oka kedves kérdező, hogy nem arra vannak az emberek nevelve, hogy a jövőre gondoljanak. Nézd meg a fiatalokat: szex, pia, drogok. Kit érdekel, hogy AIDS-es lesz, kit érdekel, hogy elissza az agyát, és kit érdekel, hogy analfabéta lesz a sok fű miatt? Éljünk a jelennek, mert az a jó. A jövőt pedig leszarják nagy ívben. De nem csak a lányok, a fiúk is így vannak ezzel.
De hogy én is panaszkodjak egy kicsit a jövőmre: a pasim azért hagyott el, mert nincs melóm. Azért ez sem rossz, nem? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!