Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan züllött ez az emberiség és csak kívülre megy nevelés vagy én vagyok hülye?
Minap hallom veszekedni a húgom és anyám. Tudni illik, hogy a húgom 15 éves és átment rajta a fél város, ha nem az egész. Most felhívna egy fiút a lakásra "beszélgetni" anyám lekurv@'zza, mert hát az, erre azt mondja húgom, hogy dehát te is szexeltél tizenéves korodban xy-al (aki nem az apám), de hát akkor még egyedülálló volt meg fiatal...
Most komolyan mindenki ekkora repedtsarkú rib@nc? Akkor mi a ráknak nevelik az emberbe, hogy egy partnerrel végig az életen a normális? Bort iszik és vizet prédikál... Tanul jól és legyél sikeres ha már nekem nem jött össze... Tanulj meg egy nyelvet, amivel állítólag sikeres lehetsz, de én sosem tudtam megtanulni...
Mondjátok meg az őszintét, hogy nálatok hogyan megy, nem akarok tovább burokban és hazugságban élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!