Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most komolyan züllött ez az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan züllött ez az emberiség és csak kívülre megy nevelés vagy én vagyok hülye?

Figyelt kérdés

Minap hallom veszekedni a húgom és anyám. Tudni illik, hogy a húgom 15 éves és átment rajta a fél város, ha nem az egész. Most felhívna egy fiút a lakásra "beszélgetni" anyám lekurv@'zza, mert hát az, erre azt mondja húgom, hogy dehát te is szexeltél tizenéves korodban xy-al (aki nem az apám), de hát akkor még egyedülálló volt meg fiatal...

Most komolyan mindenki ekkora repedtsarkú rib@nc? Akkor mi a ráknak nevelik az emberbe, hogy egy partnerrel végig az életen a normális? Bort iszik és vizet prédikál... Tanul jól és legyél sikeres ha már nekem nem jött össze... Tanulj meg egy nyelvet, amivel állítólag sikeres lehetsz, de én sosem tudtam megtanulni...

Mondjátok meg az őszintét, hogy nálatok hogyan megy, nem akarok tovább burokban és hazugságban élni.

2012. febr. 21. 21:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igen, ezek nem szoktak kiderülni, hogy pl dédike egy brutális gyilkos, aki dugásért babákat ölt meg. Dédike már csak egy idős, bölcs vagy szenilis idősasszony aki vagy szereti a családját vagy nem. A múlt nem nagyon szokott kiderülni.
2012. febr. 21. 22:11
 12/13 A kérdező kommentje:
fogok is itt én szent életet élni abból még soha nem sült ki semmi jó
2012. febr. 21. 22:14
 13/13 anonim ***** válasza:
Mivel a mi családunkban 3 fiú van és anyám, mi nem a rózsaszín ködös nevelést kaptuk, tehát elkanászodhattunk csajozás terén. Nálatok, mivel lány is van a családban, ezért a nevelési összkép szolídabb és nem lehet például a konyhaasztalnál biztos olyanokról mesélni, hogy ezt-meg-azt a nőt így varrtad le. Sajnos ilyen az élet, találd meg az utadat. Tanuljál sokat és akkor sikeres leszel és sok pénzed lesz, és köphetsz egy jó nagyot erre az elk@rvult világra.
2012. febr. 21. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!