Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért süllyed ilyen mélyre az emberiség?
Az internetes világ teljesen szétrombol mindent :'(
Miért fontos az, hogy facebook-ra kapj egy kiírást, hogy nagyon szeretlek, nagyon jó volt ma veled??? Miért nem elég, hogy tudod és érzed a másik szeret és felejthetetlen élményben volt ma részetek?
Hová tűnnek az érzések? Egy kis figurába bújtatott jelbe?
Vagy csak én érzem így ezt? 17/L
az általad említett dolgok nem fontosak, csak most kamaszkorodban tartod annak őket plusz, mert most ez a "divat" ezt látod a legtöbbet.
aki pedig ezt később is ennyire fontosnak tartja, az vessen magára.
Nem rombol szét semmit, csak annak aki erre használja.
Nem kell sorakoznod a többiek mögé. Te használd információszerzésre, tanulásra, amiért igazából való.
Viszont te is fent lehetsz facebookon, mert többnyire csak akkor tudod elolvasni mások adatlapját...nem?
Az első 3 válaszoló úgy látom félreértette a dolgot...
Én abszolút nem tartom fontosnak ezeket a dolgokat, sőt ellenzem, csak idegesít, hogy a körülöttem lévők fontosnak tartják, és itt nem csak a tinikre gondolok...vagy egy 25-20éves ember annak számít? hát nem...akkor miről beszélünk?
Ha meg nem vagyok fent facebook-on akkor rengeteg dologról lemaradok pl.: van olyan amikor a tanárok itt üzennek iskolai dolgokat stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!