Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért süllyed ilyen mélyre az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért süllyed ilyen mélyre az emberiség?

Figyelt kérdés

Az internetes világ teljesen szétrombol mindent :'(

Miért fontos az, hogy facebook-ra kapj egy kiírást, hogy nagyon szeretlek, nagyon jó volt ma veled??? Miért nem elég, hogy tudod és érzed a másik szeret és felejthetetlen élményben volt ma részetek?

Hová tűnnek az érzések? Egy kis figurába bújtatott jelbe?

Vagy csak én érzem így ezt? 17/L

2011. dec. 22. 17:50
1 2
 1/12 anonim válasza:

az általad említett dolgok nem fontosak, csak most kamaszkorodban tartod annak őket plusz, mert most ez a "divat" ezt látod a legtöbbet.

aki pedig ezt később is ennyire fontosnak tartja, az vessen magára.

2011. dec. 22. 17:52
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha csak ennyi lenne a baj, de jó is lenne. Pofonok és ízlések. Van aki világgá kiáltja boldogságát, van, aki szemérmesebb.
2011. dec. 22. 17:53
 3/12 anonim ***** válasza:
17évesen még fontos a facebook. Aztán felnősz, és van rendelkezel némi értelemmel, már nagyon nem fog érdekelni, és okosan fogod tudni használni az oldalt, mint kapcsolattartás távoli rokonokkal/barátokkal, információk küldözgetése egymásnak. Nem pedig a magánéletedet fogod ott élni.
2011. dec. 22. 17:53
 4/12 anonim ***** válasza:

Nem rombol szét semmit, csak annak aki erre használja.

Nem kell sorakoznod a többiek mögé. Te használd információszerzésre, tanulásra, amiért igazából való.

Viszont te is fent lehetsz facebookon, mert többnyire csak akkor tudod elolvasni mások adatlapját...nem?

2011. dec. 22. 17:56
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert meg van rá a lehetőség. Régen is a féktelen fiatalok szerették firtatni a magánéletüket, de amikor még nem volt fb, legfeljebb egymás között terjeszthették, most meg itt ez a kényelmes megoldás. Nem a technika változtatja meg az emberi természetet, hanem a gyártók élnek vissza az emberi természettel.
2011. dec. 22. 17:59
 6/12 A kérdező kommentje:

Az első 3 válaszoló úgy látom félreértette a dolgot...

Én abszolút nem tartom fontosnak ezeket a dolgokat, sőt ellenzem, csak idegesít, hogy a körülöttem lévők fontosnak tartják, és itt nem csak a tinikre gondolok...vagy egy 25-20éves ember annak számít? hát nem...akkor miről beszélünk?

Ha meg nem vagyok fent facebook-on akkor rengeteg dologról lemaradok pl.: van olyan amikor a tanárok itt üzennek iskolai dolgokat stb...

2011. dec. 22. 18:02
 7/12 A kérdező kommentje:
25-30éves-t akartam írni!
2011. dec. 22. 18:03
 8/12 anonim ***** válasza:
Magával az FB-vel nincs baj, ugyanolyan közösségi oldal, mint az iwiw. Az itt a probléma, hogy sokan ott élik az életüket és már nem tudnak nélküle létezni...
2011. dec. 22. 18:22
 9/12 anonim ***** válasza:
Mert FB társadalomba élünk. Engem is rettenetesen zavar, pl a barátom állandóan kirakj, hogy épp hol tartózkodik, ebből olyan betörés lesz előbb utóbb szerintem...
2011. dec. 22. 18:45
 10/12 anonim ***** válasza:
Te is az internetet használva tetted fel a kérdésedet.Ennyit erről,innentől kezdve képmutatás az egész...
2011. dec. 22. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!