Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az oldal miért az emberiség legjobbjainak gyülekezőhelye?
Itt aztán mindenkinek 20+ centis pénisze van, mindenki 1000 meg 1 egyéjszakás kalandon van túl, 17 éves korában már saját kocsija van, egyszóval mindenki tökéletes. A lányok meg szép arccal, nagy mellekkel, illetve helyes, gazdag pasival rendelkeznek, de a világért nem vállalnák el, hogy megcsalják a párjukat, illetve egy idegen emberrel lefeküdjenek. Ők is tökéletesek kívül-belül.
Persze van egy pár kivétel is, főleg a kérdezők. Ők 25 évesen is szüzek, csúnyák, szegények, buták, esélyük sincs az ismerkedésre, és csorgatják a nyálukat a különböző, az első csoport fiaitól és lányaitól származó válaszokra.
Tényleg ekkora "senki földje" lenne a két csoport között? Tényleg ilyen sok "fullos pasi" és "csaj" van itt? Aki meg reményvesztett, annak tényleg ennyire szar az élete? Nem hiszem.
Az előbbi csoport már rájött, hogy az önsajnálat és a saját magunk mások által történő sajnáltatása nem csak, hogy nem váltja ki mások bizalmát, hanem még csak nem is vonzó, sőt eredményre sem vezet.
A második csoport tagjai meg csak azután fognak erre rájönni. :)
Egyébként a kérdése sarkos. És általános. Vannak a szabály próbára tevő kivételek is itt.
mivel ez egy anonim oldal még nick nevekkel is, mer ugye senki nem tudja meg sohase, hogy kivagy ezért bárki bármit mondhat. ez tök egyértelmű. és többségében szerintem észre lehet venni mi kamu mi nem, vannak bőven túlzások...
amúgy "mindenkinek 17 évesen saját kocsija van": nekem is saját kocsim volt... és? ebben mi a meglepő? attól még senki nem lesz se tökéletes, se menő... van aki megteheti és van aki nem...
te ezt miből gondolod?
nem senki földje van a két csoport között.
és nem biztos hogy azért nem csókolózott....szűz még...
mert a szülei féltik
vagy jó életet és nevelést kapott
nem muszáj csúnyának lenni
rengeteg álszent van itt amúgy. dől belőlük a sok "okosság" amit valahol hallottak, vagy amiről azt gondolják h helyes, vagy amiért éppen lázadnak csak nem tudják elérni.
kilehet azért ám szűrni h ki ad olyan választ aminek értelme is van és igazságalapja is
16 vagyok és a farkam is annyi :D
nincs kocsim, nem vagyok túl egyetlen egy éjszakás kalandon se, nem vagyok tökéletes....
Viszont szerényen jófejnek, kedvesnek, barátságosnak tartom magam, sokak szerint a külsőm is jó, mégse találom azt a lányt akinek ez megfelelne:S
Szóval lehet én vagyok a kivétel itt :D
nagyfarku pasi nem dicsekszik a afarkaval....
aki dicsekszik az hazudik valamennyi mertekben...
sok csicska.,..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!