Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/25 A kérdező kommentje:
köszönöm :D
2012. febr. 21. 16:27
12/25 anonim válasza:
Átlagos, az életről keveset tudó, megbízhatónak tűnő, de a szülők által még befolyásolható fiatal vagy.
A nősülés még a ködös jövőben, meg a gyerek is.
13/25 lila nyuszi válasza:
Látszik, hogy nem érzed jól magad, de nincs veled gond.
14/25 /Anita_'94/ válasza:
Ez a kép tényleg nem a legszerencsésebb, de nem ez volt az, ami alapján azt feltételezem, hogy picit csendesebb, visszahúzódóbb, esetleg félénkebb lehetsz. Erre inkább abból következtettem, hogy amilyen beszólást kaptál az 1. és a 3. válaszban, már rég anyáznod kellett volna, de mégse tetted. És ez nem mindig jó. Állj ki magadért (az tetszik nekünk) és küld a pitsába az ilyeneket :)
15/25 anonim válasza:
A nő mindig az oroszlánt keresik, amint megvan, kiscicává nevelik és dobják. Ezután jöhet a másik oroszlán.
16/25 A kérdező kommentje:
köszönöm anita.. de teljes mérték be igazad van én egy visszahúzódo vagyaok.. még szerintem soha nem szoltam be senkinek legalábbis komolyan
2012. febr. 21. 16:43
17/25 anonim válasza:
,,Erre inkább abból következtettem, hogy amilyen beszólást kaptál az 1. és a 3. válaszban, már rég anyáznod kellett volna, de mégse tetted. És ez nem mindig jó. Állj ki magadért (az tetszik nekünk) és küld a pitsába az ilyeneket :)"
Jó ég, sose értettem az ilyen embereket. Mi a francért koptassa a nyelvét felesleges visszaugatással? :D
19/25 anonim válasza:
ha azt akarod ,h vmit is gondoljunk itt rólad egy kép alapján.. akkor minek egy ballagási képet raksz fel?!! am ebből csak az esik le ,hogy te ilyen anyuci kisfia van aki életében először szeretne egy barátnőt..
20/25 anonim válasza:
najo azert megis irok valamit . Szerintem jo szived lehet es kedves vagy, csondesebb fajta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!