Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk lányok, mit gondoltok erről?
Tudtátok, hogy a férfiak azért választják a szőke nőket gyakran a barnák helyett, mert a szőke haj magasabb ösztrogénszintre utal, ami azt jelenti, hogy férfi agy szerint könnyebben ágyba vihető, de azok a pasik, akik komoly kapcsolatot akarnak, a barnákat választják?Szőke haj = magasabb ösztogénszint = termékenyebbség = fajfentartás nagyobb esélye. Persze ez nem tudatos. De ha általában egy pasi azt mondja, hogy a szőke nőkre bukik, valójában szexre hajt! Ezt olvastam egy könyvben, ami sokat megmagyaráz: Barbara és Allen Phase - Miért nem képesek többfelé figyelni a férfiak,és nem tudnak a nők...?
Fiúk lányok, mit gondoltok erről?
Én nem szexre hajtok. Szexuális fantáziáimban is inkább barna lánnyal vagyok... :$
Szeretem az igazi szőkéket, mert nem tudom... olyan egzotikus szerintem, de ez nem jelenti, hogy ne akarnék komoly kapcsolatot.
21/F
Tuti h nem, én egy szőke csajt akarok meghódítani és nem csak szexre kellene...
Ennyi erővel mi van azokkal a palikkal akik csak a barna vagy fekete nőkre buknak?
Vagy ennyi erővel a szőke férfiak nem olyan termékenyek? Kevesebb himivarsejtjuk van vagy mi?
Csak nem valami angol tudósok találták ezt ki? :D
A szőkék max figyelem felkeltőbbek, de szerintem semmivel se több. Sose a hajszín alapján választok, az összhatást nézem.
29/F
Hat a ferfi,agy igy van kitalalva hogy 1dokogra (a vad becserkeszesenel) tudjon koncentralni, minden mast kizar. A no meg tobb dologra. (szedte a bogyot, kozbe figyelte van e veszely, meg a gyerekeket is.
Szerintem en is jobban felkapom a fejem agy szokere mar csak mert vikagosabb szin. De nekem nem hajfuggo hogy kit latok szepnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!