Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk lányok, mit gondoltok erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk lányok, mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Tudtátok, hogy a férfiak azért választják a szőke nőket gyakran a barnák helyett, mert a szőke haj magasabb ösztrogénszintre utal, ami azt jelenti, hogy férfi agy szerint könnyebben ágyba vihető, de azok a pasik, akik komoly kapcsolatot akarnak, a barnákat választják?Szőke haj = magasabb ösztogénszint = termékenyebbség = fajfentartás nagyobb esélye. Persze ez nem tudatos. De ha általában egy pasi azt mondja, hogy a szőke nőkre bukik, valójában szexre hajt! Ezt olvastam egy könyvben, ami sokat megmagyaráz: Barbara és Allen Phase - Miért nem képesek többfelé figyelni a férfiak,és nem tudnak a nők...?

Fiúk lányok, mit gondoltok erről?

2012. jan. 15. 10:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
remélem hogy nem így van mert én szőke hajú vagyok...
2012. jan. 15. 12:57
 12/18 anonim ***** válasza:
azt is mondják , hogy a vörös hajért felelős cucc, ami az emberben van, az felelős a nagy szexuális teljesítményért, és aki vörösre festeti a haját, az szexhiányban szenved.Remélem ez igaz, mert én vörös hajú vagyok
2012. jan. 15. 13:08
 13/18 anonim ***** válasza:
Jahh igen én a vörös hajúaktól indulok be, igaz jobban csak a festett vörös hajúaktól.
2012. jan. 15. 13:11
 14/18 anonim ***** válasza:

12. vagyok megint

De én pasi vagyok, a csajoknak sokkal jobban áll ez a hajszín

2012. jan. 15. 13:16
 15/18 anonim ***** válasza:
Amugy én nőkről beszéltem ;)
2012. jan. 15. 13:23
 16/18 anonim ***** válasza:

Gondoltam, utolsó,gondoltam....

Azért írtam oda, hogy nem csaj vagyok, ne hogy kapjak valakitől(nem feltétlen tőled)privát üzenetet, hogy össze akar velem jönni.Egyébként sokan mondták már, hogy festessem be, meg ilyenek, de nem akarom, ha már egyszer ilyen a színe, ilyen is marad, amíg meg nem őszülök.

2012. jan. 15. 13:27
 17/18 A kérdező kommentje:
hát nekem világosbarna hajam van, erős vörös árnyalattal, és nem festett. Akkor az mit jelent? Közepes teljesítmény? :P
2012. jan. 15. 14:20
 18/18 anonim ***** válasza:

a japán nők nagyon perverzek, és még sincs köztük szőke:D (csak festett)

f18

2012. jan. 15. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!