Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mit gondoltok több is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit gondoltok több is lehet belőle?

Figyelt kérdés
Van egy csajszi, elhívott a lakására de elég izgulós és tapasztalatlan vagyok. Vigyek valami ajándékot? Mivel tudom elrontani ezt a randit? Gáz ha nagyon izgulok? és nem találkoztunk még és nem vagyok egy görög isten, csak pár smst váltottunk... 23f Normális válaszok érdekelnek!
2012. febr. 18. 14:46
 1/9 étoile et lune ***** válasza:
Ha rögtön a lakására hívott, akkor hát.. lehet, hogy egyből dugni akar..? Nem zárnám ki. Megbízol benne? Csak mert nehogy poénból megveressen valakivel, miután házhoz mész. Ne koncentrálj az izgulásodra, mert csak még jobban fogsz. Nincs vele gond, de ha túlságosan figyelsz magadra, az izgulást is túlzásba viheted akaratlanul. Legyél közvetlen, kedves, mint eddig.
2012. febr. 18. 14:50
 2/9 anonim ***** válasza:

pár sms és máris a lakására hív? nem egyértelmű a dolog?

gumit ne felejts el vinni :D

2012. febr. 18. 14:50
 3/9 étoile et lune ***** válasza:
És csak nem vár görög istent, hisz miért is várna azt, ha még képet sem kért tőled?
2012. febr. 18. 14:51
 4/9 A kérdező kommentje:
sajnos képet nem tudtam küldeni, de végre valami történik velem is. lehet elküld az elsõ pillanatban. de van még egy hetem addig. el tudom rontani ugy hogy ne akarjon többet látni?
2012. febr. 18. 14:56
 5/9 A kérdező kommentje:

14:50

nem hiszem hogy meg akarna veretni. hisz nem ismer és nagyon érdeklõdõ, azt mondta szeretne megismerni. és az egyértelmû, csak mint mondtam nem vagyok tapasztalt

2012. febr. 18. 15:01
 6/9 anonim ***** válasza:
vigyél kondomot magaddal
2012. febr. 18. 15:19
 7/9 étoile et lune ***** válasza:
Persze, hogy el tudod úgy rontani, hogy többet ne akarjon látni, az ember képes hülyét csinálni magából. De ne izgulj, legyél laza, ne úgy menj oda, mint életed egyetlen dugási lehetőségéhez. Független pasi vagy, szabad, nem vagy ehhez a lányhoz kötve, nem rajta múlik életed boldogsága - egyelőre. Vedd kihívásnak, gondolj arra, hogy ő is izgulhat, neked is ugyanannyi jogod van rá, hogy megfigyeld őt, mint amennyi neked. Ő is beégetheti magát egy ropogós puncifinggal, de ha érdeklődő és normális, nem tudod magad eléggé beégetni. Persze pár sms után találkozni elég bátor dolog.
2012. febr. 18. 15:47
 8/9 étoile et lune ***** válasza:
**mint amennyi neki
2012. febr. 18. 15:48
 9/9 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm válaszokat, és várom a jó tanácsokat ha szeretnétek segíteni kicsit! és ugy gondoljátok hasznos lehet... bámit mondtok segítetek vele :)
2012. febr. 18. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!