Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha rám nyomult...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha rám nyomult egy 11 éves csaj?

Figyelt kérdés
Állandóan ilyeneket ír, hogy szeret, meg képeket küld meg mittudomén... Nem akarok vele bunkó lenni, de mégiscsak 20 éves vagyok, nem hiszem hogy nekem való lenne :D
2012. febr. 20. 22:37
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
22:41 minden oké?
2012. febr. 20. 22:50
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
11 éves és mivan akkor meg ne dugd mert lecsuknak szopasd le oszt jólvan abbol baj nemlehet de azt se lássa senki :D XD
2012. febr. 20. 22:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Ne válaszolj neki, tiltsd le, töröld az ismerőseid közül, nézd levegőnek. Majd megunja és keres mást akit zargathat :D
2012. febr. 20. 23:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Ne legyél vele bunkó, de ne is rombold le az illúzióid azzal, hogy bunkó Vagy vele. Egyszer belém is szerelmes volt az akkor 15 éves barátnőm 11 éves húga. Igaz, hogy aranyos csajszi volt, de a kora miatt eszembe sem jutott, hogy valami legyen. Nem voltam vele bunkó és kinőtte a dolgot.
2012. febr. 21. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!