Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veled előfordult már hogy egy idegen csaj nyomult rád a discoba?
Ok, akkor most az összes gyökér írja be, hogy nem jár diszkóba! Köszönjük, a kérdés NEM NEKTEK SZÓLT.
Egyébként velem már előfordult, de elvből nem ismerkedem ilyen helyen. :)
Pontozzatok már le legyetek oly kedvesek :X :D
Amúgy hogy kérdésre is válaszoljak,ha nagyon tetszik a srác,simán odamennék hozzá...mit veszíthetek? Na jó talán a méltóságom...
A 11:48-as gyökérnek:
NEM JÁROK ILYEN SZAR HELYEKRE!!!!
Most boldog vagy. Ha pedig valaki nem jár, akkor nem is fordul elő vele, tehát nemmel válaszolt a kérdésre.
Egyébként nem tudnék ilyen esetet elképzelni, mert a csaj vagy annyira részeg, hogy hamarosan össze-esik, vagy egy hatalmas nagy ribanc, így ki tudja kit szopott már le pár perccel ezelőtt. Egyik sem túl nyerő kombináció.
Utolsó: most sírjak. Miket hányszor visszautasítotok, legtöbbször sértő és tahó módon?
Volt ám, egy nagyon emlékezetes volt.
Buli elején szemeztem egy csajjal, gyönyörü, göndörhajú, tündéri volt, csak elkezdtem inni, haver csak hordta a muníciót. Egyszercsak odalépett hozzám a csaj, mondott valamit, nem értettem, elkezdtünk haverral röhögni, mint az állat, szegény csaj meg elment onnan:D
Azóta sem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!