Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csaj lakótársam rám nyomult. Mit tegyek?
Hogy-hogy nem derül ki a szövegből, hogy milyen nemű? "A csaj lakótársam rám nyomult." Ha a csaj lakótársa rányomult a kérdezőre, akkor valószínűleg a lakótársa...csaj! Csak el kéne olvasni.
A kérdésre válaszolva: ha legközelebb is ilyen "jeleket" küld, vagy olyasmit mond, hogy most lesmárolna, akkor szerintem ülj le vele, és beszéld meg nyugodtan, hogy nem akarod megsérteni, de téged érdekelne, hogy csak ennyire közvetlen veled, vagy vannak más hajlamai is (esetleg bi vagy leszbi). Ha majd megtudod a választ, akkor közöld vele (akár közvetlen, akár "szeret"), hogy neked ez így nem jó, te is szereted barátilag, de azt már nem, hogyha ilyeneket csinál/mond!
Sok sikert, remélem megoldódik a problémád! :)
23:57-es mondjuk te is rosszul fogod ám meg, mert az előtted szóló srác azt kérdezte h a kérdező milyen nemű, ugyh ezt te is benézted! XD
"Eleinte tök bunkó volt velem, hozzám se szólt meg soha nem hívott a rendes nevemen csak "új csajnak" szólított." De viszont ebből kiderül egyértelműen h a kérdező is lány!
Amúgy én nemtudom a kérdésre a választ, kedves kérdező, de szívesen laknék veletek az biztos! :D
22/f
Az írta, hogy "Az a szövegből nem derült ki pontosan, hogy fiú vagy-e vagy lány."
A vagy ezesetben nem választó-szó? :) (vagy-vagy)
Ugy jobban hangzana, hogy "Nem derült ki, hogy fiú vagy lány vagy.", ha a kérdező nemére kíváncsi.
Na mindegy, a lényeg az, hogy a szövegből kiderül mindkét fél neme, szóval nincs mit nem érteni! :)
23:57-es
értelmesen írtam le a kérdésemet. nem derült ki, hogy fiú vagy-e vagy lány (ha nem érted akkor fiú vagy lány vagy rövidítése{2vagy szó} = vagy-e vagy.
De nehogy már ezen témázzatok. Amúgy én is értettem hogy mindkettő csaj, de azért megkérdeztem, hogy ne legyek annyira tuskó mint ti, akik egyből rávágjátok hogy biztos lezbi. Szóval volt bennem annyi jószándék, hogy előbb kérdezek aztán válaszolok
Szerintem a legtisztább ha leültök és megbeszélitek. Ha csak közvetlen és úgy szeret mint egy barátot akkor ha meg is sértődik nem fog sokáig haragudni. De a ha tényleg rád mozdult a legjobb még az elején leállítani.
Ha nem bírsz erről beszélni vele próbálj meg valami pasit belehozni a képbe. El mész mondjuk randizni és megkérded mi a véleménye a pasiról. Vagy csak mesélsz neki valakiről akibe mondjuk nagyon bele vagy zúgva és figyeled hogy reagál rá. Ha a fürdőbe be megy utánad szólj hogy te nem szeretnéd mert zavar téged vagy szégyenlős vagy. Ebből is sejtheti hogy nincs esélye nálad. Ha például megint azt mondja hogy szívesen lesmárolna mond hogy te inkább pasival tennéd. lehet azt hiszi hogy van nálad esélye, mert nem vagy vele elutasító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!