Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A csaj lakótársam rám nyomult....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csaj lakótársam rám nyomult. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Fél éve egy albérletben lakunk, külön szobában. Nagyon jóban lettünk, tök jófej, modellkedik, vicces, stb. Eleinte tök bunkó volt velem, hozzám se szólt meg soha nem hívott a rendes nevemen csak "új csajnak" szólított. Már-már azon gondolkodtam, hogy elköltözöm. Később rájöttem, hogy nem is olyan rossz arc, elég vagány meg minden, csak meg kell szokni. Az egyik legjobb barátnőm lett, együtt mentünk szórakozni stb. Viszont az elmúlt hetekben egyre furábban viselkedik, felkelt hajnali 2-kor, hogy elmondja, mennyire bír, néha nem szól semmit, csak bámul, sms-t küldött, mikor suliban voltam, hogy: "hiányzol, cica"...,a kádban ültem, mikor bejött és mondta, hogy olyan szép vagyok, még jó, hogy a habok miatt nem látott meztelenül:D ráadásul múltkor hülyültünk, ő meg mondta mélyen a szemembe nézve, hogy most úgy lesmárolna:S Én csak röhögtem rajta, aztán komolyan elgondolkodtam, hogy most mit akar.De komolyan..egyre jobban azt érzem, hogy akar valamit. Barátja meg nem is volt, pedig nagyon szép csaj. De tök zavarban vagyok, mindig az jár a fejemben, hogy mi van, ha lesmárol vagy bejön, mikor fürdöm. Lehet, már kicsit paranoiás vagyok, de ilyen hülye jeleket küld és nem áll le. Kérdezzem meg tőle konkrétan, hogy van-e ilyen szándéka vagy hagyjam? De ha rákérdezek és nincs semmi, akkor meg hülyének néz. Elköltözni meg nem akarok, meg hát őt is bírom. Egyébként ő 17 éves, én meg 16 vagyok.
2009. júl. 17. 23:11
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
de az a fura, hogy másokkal nem ilyen. mármint ő azért nem egy ilyen tipikus kedves lány, csak pár emberrel. inkább tartózkodó.
2009. júl. 18. 12:14
 12/20 anonim ***** válasza:
79%

23:57-es vagyok: Most miért kellett lepontozni, mikor az utánam következő is ugyazt tanácsolta mint én? -.-" Komolyan mondom szánalmasok vagytok...

Amúgy a kérdezőtől kérdezném, hogy azóta történt valami, csinált még ilyeneket, beszéltetek erről a témáról? :)

2009. júl. 18. 22:59
 13/20 A kérdező kommentje:
Hát, igazából nem történt semmi nagy dolog, még mindig nem tudom, hogy mit mondjak neki. Dvd-ztünk,megnézetett velem valami hülye horrort, amiben vagy 5000 hulla volt, és mondta, hogy ha félek, akkor átölelhetem:S De végülis elaludtam, ő meg megsértődött, hogy nem érdekel az, amit ő szeret:D Folyton véres, horrorokat vagy elvont művészfilmeket néz. Tényleg kicsit fura:D
2009. júl. 18. 23:40
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
A lakótársad leszbikus...vagy nem talál magának fiút és már annyira viszket neki hogy egy lánnyal is kipróbálná.
2009. júl. 20. 00:20
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nyugodtan kérdezz rá a dologra!Mond el neki, hogy te nem tudod miért mond és csinál ilyenek és kérd meg, hogy magyarázza el.

Ha elég lazák vagytok akkor még poénosan is végződhet a dolog.Ha pedig tényleg lezbi vagy bisex és te szereted az új dolgokat, akkor max eljátszadoztok egymással(persze rendszert nem csinálnék belőle,mert a végén még túl megszeretitek egymást és majd szar lesz, ha valamelyikőtök elköltözik!)

2009. júl. 20. 07:05
 16/20 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá. Aztán bújjatok össze, lehet, még jobb barátnők lesztek. ;)
2009. júl. 20. 17:32
 17/20 anonim ***** válasza:
kell az izgalom és az új dolgok...:)
2009. júl. 20. 18:58
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Én nem bátorítanám arra, hogy legyen együtt a barátnőjével. Ez nem egészséges dolog. Elítélem azokat akik a saját nemükhöz vonzódnak. Ezek a selejtek, hiszen nem szolgálják a faj fennmaradást...
2009. júl. 20. 19:33
 19/20 anonim ***** válasza:

Az előttem levőnek szerintem nincs igaza!Minden ember fontos és senki sem selejt, max genetikailag van rendellenesség,de ebből a szempontból senk sem tökéletes, hisz mindenkiben van valami genetikai elváltozás!

Amúgy ez csak egyszerű ösztön, hogy ha valaki bisexuális!Hiszen az állatok is élnek önkielégítést illetve a saját nemükkel is hálnak ha nincs más partner!

2009. júl. 21. 14:12
 20/20 anonim válasza:
Szerintem is kérdezd megtölle ,hogy akar e valamit de ne konkrétan.
2009. aug. 18. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!