Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek nem számít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek nem számít a fiú IQ szintje?

Figyelt kérdés
Most nem rólam van szó. Több haverom is van akik "okosak", szal nem az olyan típusú gyereke akik avval szeretnek bölcsködni, hogy hány rosszjegyük van, vagy ienek...s mások akik már megbuktak, csak a pia és a csajokról tudnak beszélni azoknak egy-kettőre kerül egy lány és néha nem is akármilyen.
2009. jún. 5. 14:20
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Ha valaki rövidít nem azt jelenti, h nem tud helyesen írni. És sztem nem szabad ennyire merev lenni. Remélem a ti párotok majd ien perfekt lesz, de egy tanítónéni az istennek se kell.
2009. jún. 7. 00:46
 22/24 anonim ***** válasza:
Sajnos a "szal" a vok és a "naon" nem az a kategória amiről te beszélsz. A "tz" betűk (mint például az utza) a 20. század írásmódjára voltak jellemzőek, az ékezet nélküli írásmód pedig általában az angol billentyűzethez szokott emberekre jellemző. Viszont ha valaki a vagyokot "vok"-nak a nagyont "naon"-nak írja az inkább az illető éretlenségére utal, (ez erősen tükröződik abból a paradoxonból, hogy annak ellenére, hogy lezárod a mondandódat - azaz menekülsz egy vesztes szituációból - és úgy teszel mintha a további reakcióim már nem érdekelnének, ugyanazt a reakciófolyamatot produkálod, mint az ironikus "elköszönés" előtt) mintsem, hogy lenéznéle-e vagy sem. Megjegyzem én nem az alapján ítélek meg bárkit is, hogy láttam-e hanem az alapján, hogy mennyire ismerem.
2009. jún. 7. 00:47
 23/24 A kérdező kommentje:
na ne már, h a XX-ik században tz-vel írtak. Amúgy sztem egy kicsi dolgot agyonkomplikáltál. Ha én azt írom be, h vok, vagy naon s az olvasó megérti, akkor meg miért nem írhatom? És minden nyelvben vannak ilyen rövidítések, pl angolul a you helyett írnak u-t. És még számos ilyen pl van minden nyelvben. Nem tudom, h hány éves lehetsz de úgy kb 30-nak saccollak, mert egy XI-ik századi 20 éves ha elolvassa, megérti és nem kezd kötekedni. Ha majd egy hivatalos papíron látsz ilyet akko megértem, de sztem itt az ember megengedhet magának ilyesmit.
2009. jún. 7. 11:34
 24/24 anonim válasza:
Nekem számít az,hogy a fiúnak legyen esze.Azért az életbe nagyon sok döntést kell meghozni és ahhoz kell némi tudás.
2010. ápr. 11. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!