Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek nem számít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek nem számít a fiú IQ szintje?

Figyelt kérdés
Most nem rólam van szó. Több haverom is van akik "okosak", szal nem az olyan típusú gyereke akik avval szeretnek bölcsködni, hogy hány rosszjegyük van, vagy ienek...s mások akik már megbuktak, csak a pia és a csajokról tudnak beszélni azoknak egy-kettőre kerül egy lány és néha nem is akármilyen.
2009. jún. 5. 14:20
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
52%
háttö... azért nem kel egy einstein legyen, de egy kőbunkó se legyen, hanem olyan köztes,de ha okos az egy jó pont :D
2009. jún. 5. 16:43
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
A fiatalabb lányokat 14 éveskortól kb 23-24 ig csak az izgalom és a kalad érdekli.Ezért van az hogy 15 éves lánynak a minimum pénisz mért a 18 cm és a barátja is 23 éves minimum kocsi a bmw.A piercing,tetoválás és hasonlok vonzák a fiatal lányokat amit majd 25 éves korukra kinőnek és akkor már olyan férfit keresnek akiben megis lehet bizni nemcsak baszni meg kiránynőnek érezni melletük magukat.Énmár csak azon röhögök hogy múlkor egy 14 éves lány aztmondta nekem hogy fiatal vagyok hozzá 17 évesen mert ő a 20 éves srácokhoz van szokva nagy mérettel és autoval .Az értékrendet kéne változtatni.
2009. jún. 5. 16:50
 13/24 anonim ***** válasza:
73%

Egyszer nekem azt mondta egy haverom, hogy nekem tuti egy atomfizikus kell, mert folyton panaszkodom, hogy milyen értelmi fogyatékosok jönnek szembe. :P

Szóval ja én bukok a magas IQ-ra. (Jó mondjuk mellé követelmény vagy a türhető kinézet vagy férfias határozottság)

2009. jún. 5. 17:15
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
16:50-es, fején teláltad a szöget! Sok lányt vonzanak manapság a lógó gatyás, láncos, cigizős vagányok, akik mellé még sötétek, mint az éjszaka! Persze nem lehet általánosítani, nekem pl. sose jöttek be az ilyenek, mindig az egyetemista, főiskolás pasikat kerestem (nem azért, mert gerontofil vagyok, hanem azért, mert 17 évesen volt az első pasim, nem 13-14, mint ahogy manapság szokás). Mondjuk én már sokszor - ahogy így körülnézek - más generációnak érzem magam a magam 25 évével!
2009. jún. 5. 17:43
 15/24 anonim ***** válasza:
73%
Ne keverd az intelligenciát, és azt, hogy milyen a tanulmányi eredményük... Van olyan osztálytársam, aki több tárgyból bukásra áll, sajnos önhibáján kívül (folyamatos, hetekig tartó betegeskedés, behozhatatlan lemaradások), de közben kevés nála intelligensebb emberrel találkoztam, pedig nagy az ismeretségi köröm (van ismerősöm, aki országos matematikaversenyeken igazán előkelő, top tizes helyezéseket szokott elérni, de nem üti meg a szintjét). Míg én annyira nem vallom magamat kirívóan intelligensnek, de közben jeles tanuló vagyok (10.-es voltam idén.) De ettől függetlenül nekem számít az, hogy egy fiú mennyire művelt, és ehhez milyen fokú intelligencia társul, mert nem egy visszamaradott műveletlen bunkóval szeretnék együtt lenni, hanem egy értelmes egyeddel.
2009. jún. 5. 22:02
 16/24 anonim ***** válasza:
Hja, például nem árt ha helyesen le tudja írni, hogy "azzal" vagy, hogy "rossz jegyük" meg "ilyenek". ;-)
2009. jún. 6. 10:56
 17/24 A kérdező kommentje:
az utolsó hozzászólónak csak annyit, h nem kell összetéveszteni ezt az oldalt az elsős füzettel. Ha nem vetted volna észre a többség nem használja a magyar helysírás merev szabályait. Szal h te annyira ügyes vagy akkor írogass máshová.
2009. jún. 6. 11:51
 18/24 anonim ***** válasza:
55%
Mi köze az oldalnak az elsős füzethez? Egy alapvető helyesírási készséget az ember elvár - egy vélhetően kulturált embertől - ha egy kulturált oldalra lép fel. A "vok" a "szal" meg a "naon" szavak csak az íróját minősítik.
2009. jún. 6. 12:46
 19/24 A kérdező kommentje:
sztem az efféle rövidítések itt megengedhetőek. Amúgy ne ítélj el senkit amíg nem látod. Vannak olyanok akik ékezet nélkül írnak, vannak akik c betű helyett tz-t raknak, de ez még nem azt jelenti, h le kell nézni. Lehet, h te tökéletes vagy de én ien vok s naon teccik. S amúgyis kit érdekell, h Pista bácsi Biginyám falváról mit gondol arról aki az xy kérdést tette fel? Szal kötekedj mással. Ennyi
2009. jún. 6. 15:45
 20/24 anonim ***** válasza:
Azért kötekszik, mert igényes ember nem áll le egy olyannal, aki képtelen a saját anyanyelvén helyesen írni. Az meg non plus ultra, hogy azért írsz, hogy a lányoknak mennyire nem fontos a fiúk IQ szintje.
2009. jún. 6. 23:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!