Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek nem számít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek nem számít a fiú IQ szintje?

Figyelt kérdés
Most nem rólam van szó. Több haverom is van akik "okosak", szal nem az olyan típusú gyereke akik avval szeretnek bölcsködni, hogy hány rosszjegyük van, vagy ienek...s mások akik már megbuktak, csak a pia és a csajokról tudnak beszélni azoknak egy-kettőre kerül egy lány és néha nem is akármilyen.
2009. jún. 5. 14:20
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
82%
Nekem szamit, nem jonnek ossze pl. olyannal komolyabban, aki pl nem tud helyesen irni, nekem ez nagyon fontos!
2009. jún. 5. 14:22
 2/24 anonim ***** válasza:
77%

Dehogynem. Legalább is nekem számít nagyon is.

Nem tudnék olyannal lenni, aki nálam sokkal butább és nem lehet vele értelmesen beszélni. Valószínű az olyan lányok,akik az olyan fiúkra buknak,hasonló kaliberűek,ne is legyél irigy rájuk. Az okosabbaknak, intelligenseknek is lesz csajuk, olyan,aki hozzájuk illik.

20/L

2009. jún. 5. 14:23
 3/24 Fecc ***** válasza:
81%

Márpedig sok csajnak nem számít,csak legyen az ilettő srác:Discopatkány,legyen piercing-je,tetoválása,meg egy kis bmw-je,nem számit hogy nincs meg a 8 általános se:D

tiszteletem a kivételnek,de a kivételbe a 27-35 éves NŐK tartoznak bele!

2009. jún. 5. 14:26
 4/24 anonim ***** válasza:
89%
Számít az intelligencia, de sokadik helyen. Mivel a nők számára a férfiban a magabiztosság a legfontosabb tulajdonság, ezért a rossz jegyeket besöprő fenegyerekek, vagányok természetesen sikeresebbek a nőkkel. Természetesen egy okos fiú is lehet vagány, csak ez ritkább. 20-as éveik végére a nők számára már fontosabbá válik a férfi anyagi helyzete (ez korábban is döntően fontos, de korábban irreálisak a nők igényei, míg 20-as éveik végére, mivel ekkorra már éleződik a párválasztási verseny a tizenévesek és húsz év körüliek konkurrenciája miatt, a nők anyagi igényei reális szintekre csökkennek). Az anyagi helyzet a végzettségen keresztül erősen függ az intelligenciától, tehát az érett nők az intelligens (ezért sikeres) férfiakhoz vonzódnak.
2009. jún. 5. 14:29
 5/24 anonim ***** válasza:
88%
Az utolsohoz, valahogy engem taszitanak a vagany sracok, lehet,h azert,mert regebben mindig kifogtam oket es rossz volt a tapasztalat. En az apoltsagra es az intelligenciara hajtok :)
2009. jún. 5. 14:36
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is az hogy tudjon helyesen írni. Én sem vagyok kiváló de próbálkozok. De van egy-két ember aki pl.: az ilyent pontos j-vel írja, na az ilyenek nagyon fel tudnak bosszantani. Amúgy meg azért nem tök hülyével szoktam járni de nem is kell a Yale-re járjon:D

Ha viszont sokkal okosabb és kérkedik vele na az sem jó.

2009. jún. 5. 14:47
 7/24 Thurston ***** válasza:
80%
Nem mintha az iskolai jegyeknek túl sok köze lenne az intelligenciához...
2009. jún. 5. 14:55
 8/24 anonim ***** válasza:
80%
mivel en jo tanulo voltam (jooo, nem az a "geek" tipus, en suli mellett nagyonis Eltem, neha tobbet buliztam es kirandultam mint nemtanulo tarsaim de be tudtam osztani) es jelenleg orvosin vagyok en nem tudnek elkepzelni magam melle 1 bunko fiut. egy ejszakara vonz a "primitv ferfias nyers ero" de kapcsolatot nem tudnek igy elkepzelni. ne ertsd felre, nem vagyok nagykepu de tapasztalataim alapjan egy olyan kapcsolat ahol a 2 fel muveltsege nagyon elter, nehezen mukodik. (konkret peldakat lattam)
2009. jún. 5. 16:04
 9/24 anonim ***** válasza:
73%
Nekem nagyon számít, mert ha nem ugyanolyan a gondolkodásmódja, nem ugyanazok vagy hasonló dolgok érdeklik és motiválják, nem lesznek közös céljaink és a kapcsolat sem lesz hosszú távú. Egyébként attól, hogy egy fiú buta és bunkó, még lehet szép barátnője. Sokszor láttam már olyan lányt, akire azt mondtam, hogy gyönyörű, csak amikor megszólalt, akkor lerít róla, hogy milyen is valójában...
2009. jún. 5. 16:40
 10/24 anonim ***** válasza:
73%
Nekem nagyon is számít. Szeretem az extrém, vagány, karakteres pasikat, de szerelmes akkor voltam, ha mindez intelligenciával párosult. Ugyanakkor tetszett már meg kifejezetten visszahúzódó, szűz (azaz megismerkedésünkkor még szűz :P ) srác is, a feltűnő intelligenciája miatt, és mert lelkileg elmélyültnek találtam. :)
2009. jún. 5. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!