Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Heterók ti megcsinálnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heterók ti megcsinálnátok?

Figyelt kérdés

a félre értések elkerülése érdekében nem vagyok meleg...

de pár napja egy férfi felajánlotta ,hogy ha leszophat engem akkor ad 10 ezret.Mivel nem heteró vagyok ezért először nemet mondtam. De sajnos szükségem lenne egy kis pénzre.(mivel főiskolára járok és amit dolgozok az arra elég h éppen csak megéljek, bár így is vannak elmaradásaim. de ez senkit nem érdekel)

Szóval heterók . Ti benne lennétek egy kis pénzért?

2012. febr. 20. 05:30
1 2 3
 21/29 kovpet ***** válasza:

"nem vagyok meleg"

"Mivel nem heteró vagyok"

Most akkor mi vagy?

2012. febr. 20. 13:51
 22/29 anonim ***** válasza:
Miért is ne?! Csak nem valószínű, hogy bemerevedne a farkam... De 10k-ért azért megérné 1x legalább bevállalni. Full hetero.
2012. febr. 20. 14:34
 23/29 anonim ***** válasza:

A csajokat is csak kinyalni akarják, aztán végül megd*gják!

Gondold ezt át, a saját helyzetedre. Jó esetben csak neked is szopnod kell, de az is lehet, hogy beleül a farkadba, vagy meg akarja dugni a seggedet és ha erősebb, akkor meg is fogja, aztán még ki is rabol, amíg te utána a fájdalomtól magadba görnyedsz.

10ezer forint, na persze... mikor annyi bu zi van, akit ingyen is leszophat!

2012. febr. 20. 14:50
 24/29 kovpet ***** válasza:

#23 Ez nem (biztos, hogy) így van. Azért az ember nem darab-darab :)

Van, akiért én is adnék egy 10est, sőőőt :)

2012. febr. 20. 15:33
 25/29 anonim ***** válasza:
És mivan ha leharapja a farkad aztán jót röhög?
2012. febr. 20. 20:08
 26/29 anonim ***** válasza:
anizotropikus, a lóf... neked a valagadba. mi az hogy önmagunk egy részének megtagadása? ki vagy te hogy te ezt tudod, melyik embernek milyen részei vannak és hogy benne van e a homeszexualitás?? Nem kell itt a demagóg dumával jönni, hogy az csak az éned része. a nagy fenét. a TE éned resze esetleg, legyél boldog tőle, a normális szexuális beállitottsagu emberektől (főleg fiataloktól) meg tartsd távol a kártékony szöveged.
2012. febr. 21. 00:56
 27/29 A kérdező kommentje:

elírtam.

"Mivel heteró vagyok ezért először nemet mondtam"

2012. febr. 21. 07:08
 28/29 anizotropikus ***** válasza:

# 26/27

Amit én írtam amögött tudományos munkák állnak, amit te írtál amögött saját félelmeid!

Bocs de ez van öregem, bár azt hiszem 58 évemmel én vagyok az öregebb.

2012. febr. 21. 09:31
 29/29 anonim ***** válasza:
Itt néhány ember akkora hülyeségeket ír! Nekem nem egy fiú szopta már a farkam és egy se harapta le! Ezzel az erővel lányok szájába is féltek beletenni mert leharaphatja?! De hülyék vagytok...
2012. febr. 21. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!