Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Heterók ti megcsinálnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heterók ti megcsinálnátok?

Figyelt kérdés

a félre értések elkerülése érdekében nem vagyok meleg...

de pár napja egy férfi felajánlotta ,hogy ha leszophat engem akkor ad 10 ezret.Mivel nem heteró vagyok ezért először nemet mondtam. De sajnos szükségem lenne egy kis pénzre.(mivel főiskolára járok és amit dolgozok az arra elég h éppen csak megéljek, bár így is vannak elmaradásaim. de ez senkit nem érdekel)

Szóval heterók . Ti benne lennétek egy kis pénzért?

2012. febr. 20. 05:30
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Ja, ha megharap, az gáz. Gondolj bele, neki egy fogmosás, de neked a farkad! Soha az életben és semmi pénzért én legalábbis! 29/F
2012. febr. 20. 07:45
 12/29 anonim ***** válasza:
Minek tanulsz barátom? Csak nem tanárnak, és te fogod tanítani a jövő nemzedéket? Sajnos ez a jövő!!!!!
2012. febr. 20. 08:25
 13/29 anonim ***** válasza:
Én biszex vagyok, de nem csinálnám meg, mert onnantól kur.va leszel, hiába szépíted :P
2012. febr. 20. 08:33
 14/29 anonim ***** válasza:
Szia!Már a kérdés kicsapta a biztositékot nálam..és néhány válasz is..jesszus isten..kezdjük ott,hogy ha hetero vagy ,ilyenen nem gondolkozol élhetsz bár,milyen szar helyzetbe..aztán meg nem hiszem,hogy szar helyzetre hagyatkozva ez a ki út..Én lány vagyok(hetero) és szintén fősulis s a pénz sem vett fel,mivel szüleim nem birnak segiteni,de ennek ellenére sosem adnám el magam..tükörbe is kell nézni utána..meg mint már irtam ez nem indok,hogy szarul vagy anyagilag..én is még se árulom magam,hanem ha kell elmegyek éjszaka irodát takaritani meg mosogatni...na de mindegy ez én vagyok..:) De azert gondolkozz el ezen is..
2012. febr. 20. 09:25
 15/29 anonim ***** válasza:
fujj ha ez megtorteenne velem 4 evig lezerrel elszigetelt szobabam tartanam meg hipoval oblogetnem. Meg az agyekomat is messze elkerulnem. fujjj.
2012. febr. 20. 09:29
 16/29 anonim ***** válasza:
Nem...
2012. febr. 20. 11:31
 17/29 anonim ***** válasza:
Most nem tenném meg, de elképzelhetönek tartok olyan élethelyzetet, hogy belemennék. Azt nem tudom, hogy felállna-e ilyen helyzetben? (Nem hiszem.)Ez természetesen nem a vonzalomtol, hanem a szükséghelyzettöl függ.
2012. febr. 20. 11:34
 18/29 anonim ***** válasza:
Valószínűleg igen.
2012. febr. 20. 11:44
 19/29 anonim ***** válasza:
Előtte nézz bele a szájába, lepedékes-e a nyelve, milyen állapotban van az ínye, a fogazata...
2012. febr. 20. 11:49
 20/29 anizotropikus ***** válasza:

A másik személyének a fikázása előtt kéretik elolvasni a: [link] hivatkozást illetve megismerni e két ember munkásságát.

Anno én is kipróbáltam milyen dolog orálisan kielégíteni egy fiút és rájöttem nem az én sportom.

Azóta felnőttek a saját gyerekeim és hét (nr. 7!) unokám van. Sokan úgy ítélik el a másságot, hogy nincsenek tisztában az igazsággal, önmaguk egy részétől irtóznak!

2012. febr. 20. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!