Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bele vagyok bolondulva egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele vagyok bolondulva egy srácba, de mégis el kell felejtenem. Hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés

Hogyan lehet elfelejteni azt, aki számomra a mindent jelenti, rá gondolok ha felébredek, és az ő arca, mosolya jár a fejemben mielőtt elalszok.

Nem lehetünk együtt, nagyon sok tényező van ami miatt nem jön össze a kapcsolatunk.

Egy héten 2x-3x találkoznom kell vele, barátok vagyunk, és ha nem járnék el velük szórakozni, ahogyan eddig, akkor az már gyanús lenne.

Hogyan lehet így elfelejteni valakit?

Ne haragudjatok, ha hülye kérdést tettem fel, de igazából soha nem éreztem még így valaki iránt.

22/l

2009. jún. 4. 10:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez így nem lehetséges. Ha úgy van ahogy írod*, együtt kell élned ezzel. Az alapján, ahogyan írsz, elég erősnek tűnsz hozzá, bár ez csak megérzés a részemről, nem több.

Írj még az okokról bővebben, hátha a később jövők úgy már okosabb tanácsot tudnak adni!

(*-Az miért baj, ha "gyanús" lennél? Kötelező eljárnod velük szórakozni? Én ezt a részt nem értem.)

2009. jún. 4. 11:00
 2/4 A kérdező kommentje:

Megtehetem, főként most vizsgaidőszakban, hogy nem járok ki velük, de ez 2-3 hétnél tovább nem húzható. Nem akarom, hogy a barátaim közül bárki csak meg sejtse, hogy én másképp érzek a srác iránt. Ha nem járok ki szórakozni velük, (megiszunk egy sört, biliárdozunk) akkor nem tudnék találkozni a többiekkel sem. Magyarul ha egy embert "elvesztek", elvesztem az összeset. (Lehet kicsit zavaros, de nem tudom másképp megfogalmazni.)

A srác csak egy évvel idősebb nálam, nagyon közel lakik hozzám (szomszéd falu)... Mindenben összepasszolnánk, de nagyon sok kapcsolatot tennék tönkre, ha kimutatnám mi is az igazság.

Ő nem tudom mit érezhet, nagyon is elképzelhető, hogy tabunak tart, vagy nem tetszek neki mint nő.

2009. jún. 4. 11:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Figyelj, ha ennyire sok alkalmatok van együtt mozogni, akkor, egyszer, amikor kettesben vagy vele állj elé és mondd el neki mit érzel. Ha pozitívan reagál, tudjátok majd úgy módosítani a társasági életeketet, hogy minden maradjon (nagyjából) a régiben. Ha elutasítóan, akkor-ha jó barát- azt úgy teszi, hogy diszkrét marad és még jobb barátod lesz.

Azzal, hogy őrlöd magad, egy idő után elárulod magad. Pont így veszíthetsz a legtöbbet.

2009. jún. 4. 11:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyet kell értenem az előttem válaszolóval. Mondd el neki. Ha igaz barát, meg fogja érteni és nem veszted el a barátságotokat... Meg nem azért, de ezek neked nem igaz barátaid, hogy ennyire fosol, hogy elveszted őket azért, mert elmondod az igazat? Ha igaz barátok, semmi gáz nem lesz.

"nagyon sok kapcsolatot tennék tönkre, ha kimutatnám mi is az igazság" Mit tennél tönkre azzal, ha pl. nemet mond? Az ég adta világon semmit, csak könnyebben elfelejtenéd. És ha igent? Van barátnője? Ha van barátnője és barátok vagytok akkor felejtsd el csak.

2009. jún. 4. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!