Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak olyan srácok, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan srácok, akik helyesek, kedvesek, udvariasak és viccesek is?

Figyelt kérdés
Hol lehet őket megtalálni? :) Vagy túl nagyok az elvárásaim? Én olyannal még nem találkoztam, akiben mind a 4 tulajdonság jelen lett volna. Sajnos.
2012. febr. 15. 19:51
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Ja igen és még 2 kiegészítés:

1, természetesen az említett helyek közt nem teleporttal közlekedem, az utánam író közlekedési eszközös válasz szintén hasznos.

2, pláne, hogy esetenként a célcsoportod átadja a helyét egy idős embernek (Pesten lehet hogy bunkóság, de lánynak már nem szoktam felajánlani) ami elég könnyen kiszúrható. Ha ezek után odamész hozzá valami olyasmival hogy jó hogy még vannak ilyen emberek, szerintem már nyerő vagy ha nem vagy csúnya (bocs, mondhatnám hogy a belső a fontos, ami igaz, de inkább egy kedves szép lány mint egy kedves kevésbé szép, nem leszek képmutató).

20f voltam

2012. febr. 15. 23:41
 32/32 A kérdező kommentje:

Nem vagy biztonságban. Ez jó :D Tetszett! =D

Utolsó, köszönöm! =) Nem hiszem, hogy képmutatás lenne. Nyilván a férfiak és nők 90%-a így vélekedik, mint Te.

Köszi srácok! =)

(És lányok, bár nem tudom, írt-e ide lány :)

2012. febr. 16. 19:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!