Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan srácok, akik helyesek, kedvesek, udvariasak és viccesek is?
Figyelt kérdés
Hol lehet őket megtalálni? :) Vagy túl nagyok az elvárásaim? Én olyannal még nem találkoztam, akiben mind a 4 tulajdonság jelen lett volna. Sajnos.2012. febr. 15. 19:51
4/32 anonim válasza:
Minden nap vannak ilyen kérdések, és nem tudom soha hogy milyen választ vár a kérdező...Az én válaszom: Igen, vannak..
7/32 A kérdező kommentje:
"Minden nap vannak ilyen kérdések, és nem tudom soha hogy milyen választ vár a kérdező...Az én válaszom: Igen, vannak.."
A kérdező nem vár el semmilyen választ! :) Csupán kíváncsiságból kérdeztem. Ráadásul ha mutatsz nekem egy olyan kérdést, amely erre a 4 tulajdonságra összpontosul, megemelem a kalapom! :)
Köszi a válaszaitokat! =)
Akik azt írták, hogy ők ilyenek, nekik miért nincs barátnőjük? Szeretném tudni, hacsak nem tolakodó a kérdésem... =)
2012. febr. 15. 19:57
8/32 anonim válasza:
Az, hogy nagyok-e az elvárásaid, az attól függ, hogy te magad mit tudsz nyújtani.
9/32 A kérdező kommentje:
19:57-es, igazad van.
2012. febr. 15. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!