Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak olyan srácok, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan srácok, akik helyesek, kedvesek, udvariasak és viccesek is?

Figyelt kérdés
Hol lehet őket megtalálni? :) Vagy túl nagyok az elvárásaim? Én olyannal még nem találkoztam, akiben mind a 4 tulajdonság jelen lett volna. Sajnos.
2012. febr. 15. 19:51
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Jómagamra ez mind igaz :$ :D
2012. febr. 15. 21:36
 22/32 anonim ***** válasza:

"Utolsó előtti: és Neked miért nincs barátnőd?"

Egyszerű az oka:D Nem járok bulizni és mostanában egyéb helyekre se mozdultam ki. Meg önbizalomhiányom volt és az eléggé megnehezítette a dolgokat. De most már bevetésre kész állapotban vagyok:P

2012. febr. 15. 21:46
 23/32 anonim ***** válasza:

Szerintem én rendelkezem a fenti tulajdonságokkal, bár a helyes és a vicces relatív. Az alábbi helyeken vagyok fellelhető: egyetem, otthon, barátokkal valami hangulatos helyen (pl biliárd, vendéglátóhely, stb).

Ahol nem: diszkó, könyvtár

Barátnőm jelenleg nincs, mert nagyok az elvárásaim (legalább átlagos, de inkább ezen felüli kinézet, jó humorérzék, intelligencia, konzervatív értékrend stb) és ehhez képest relatíve kevés embert ismerek és jelenleg nincs ilyen ismerősöm, a kezdeményezés nem probléma, továbbá mert a tanulás eléggé lefoglal.

Egyéb:

A kedvesség és az udvariasság szerintem nagyrészt neveltetésből adódik, szerintem ezzel együtt jár a többi régimódi dolog is (férfi a ház ura, ő a család védelmezője stb) tehát szerintem a keresett személy keményen tanul vagy szakmát vagy egyetemfélén hogy ezt megvalósítsa, ebből adódóan én a suliban/szalagtűzőkön/egyéb rendezvényeken próbálkoznék a helyedben. Én úgy vettem észre pont annyi van mint bármi másból, de az egyedülálló annyira nem jellemző és nehéz ilyenbe botlani, ha nincs a szockörödben. Hirtelen ennyi jutott az eszembe, remélem segítettem, tetszik, hogy az udvarias benne van a 4 közt, manapság inkább hátrány lett.

20f

2012. febr. 15. 21:50
 24/32 anonim ***** válasza:

"Barátnőm jelenleg nincs, mert nagyok az elvárásaim (legalább átlagos, de inkább ezen felüli kinézet, jó humorérzék, intelligencia, konzervatív értékrend stb)"

Ezek nem nagy igények szerintem. A konzervatív kivételével nálam is ezek játszanak:P

2012. febr. 15. 21:53
 25/32 A kérdező kommentje:

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm! =) Jó tudni, hogy vagytok egy páran! :D

Utolsó előtti, Neked főképp köszönöm, hogy ilyen választ adtál! =) Ezentúl valóban máshová kéne járnom... De sajnos sem az iskolában, sem a baráti körömben nincsenek ilyen fiúk. Az udvariasság kérdésében is igazad van- sajnos ez tűnik a legnagyobb "elvárásnak".

Megkérdezhetném, hogy mit értesz azalatt, hogy konzervatív?

2012. febr. 15. 22:06
 26/32 anonim ***** válasza:
Én még annyit fűznék hozzá, hogy nem feltétlen kell minket helyszínre behatárolni:D Bárhol találkozhatsz ilyen fiúkkal. Metró, busz, villamos... stb. Bárhol. Csak legyél résen;)
2012. febr. 15. 22:09
 27/32 A kérdező kommentje:
Oké, nem akartam én egy pasiszerző-túrát csinálni :D De résen leszek... :) A másik gond, hogyha néznek is, nem szólítanak meg. De ez megint más kérdés. :) Neked is köszi =)
2012. febr. 15. 22:13
 28/32 anonim ***** válasza:
hol laksz? :)
2012. febr. 15. 22:58
 29/32 anonim ***** válasza:

"A másik gond, hogyha néznek is, nem szólítanak meg. De ez megint más kérdés. :) Neked is köszi =)"

Igen, ez kényes ügy. Ha nincs elég önbizalom, akkor ez van... A múltban én se szólítottalak volna le pont ez miatt. De most már, ha jelzel is, akkor nem vagy biztonságban;):D

Szívesen:)

2012. febr. 15. 23:01
 30/32 anonim ***** válasza:
Konzervatív alatt azt értem, hogy: ne igyon sok alkoholt, ne dohányozzon, ne drogozzon, ne járjon hétvégénként discoba, inkább azt az otthonülős "unalmas" lány típust kedvelem, aki esetleg házias is az plusz pont. Nem kell divatosnak lennie, nem kell sminkelnie magát vagy festeni a haját és természetesen nem könnyűvérű. Nagyjából valami ilyesmi, legyen olyan régimódi.
2012. febr. 15. 23:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!