Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan srácok, akik helyesek, kedvesek, udvariasak és viccesek is?
figyelj azért nincs mert:
1. nem tudom hogy tényleg jól nézek-e ki ,szerintem igen
2. túl nagyok az elvárásaim bár szerintem amilyen NŐT én elképzeltem hogy milyen belső tulajdonságokkal kéne rendelkezzen, csak a mai világban nagy elvárás...
3. itthon ülök egész nap, ha nem akkor is iskola vagy kondi ahova ugye nem csajozni jár az ember.
Ezek fogalmak nagy része relatív. A helyes egyértelmű, kedves is sokféle kép lehet az ember lehet bunkó de javító szándékkal vagy "igen" bólogatós, udvarias is lehet mindig előre enged Like a sir (meg egyéb "tanult etikák") vagy szimplán meghallgat és érdekel a mondanivalód. A vicces is más lehet valaki disznó viccekkel akar bevágódni ami neked nem tetszik.
Mit felejtettem el?
Ja igen. Léteznek.
Valaki azt írja, hogy rengeteg ilyen ember van, valaki azt, hogy nagyon kevés... :) De hát amennyi ember, annyi tapasztalat...
Keresem én! =)
Igazad van, nem mindenkinek ugyanazt jelenti egy-egy tulajdonság.
Utolsó előtti: és Neked miért nincs barátnőd?
Utolsó: ez tapasztalat? :S
Köszi mindkettőtöknek! =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!