Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak olyan srácok, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan srácok, akik helyesek, kedvesek, udvariasak és viccesek is?

Figyelt kérdés
Hol lehet őket megtalálni? :) Vagy túl nagyok az elvárásaim? Én olyannal még nem találkoztam, akiben mind a 4 tulajdonság jelen lett volna. Sajnos.
2012. febr. 15. 19:51
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Ja, azt elfelejtettem hozzátenni, hogy egyedülállók... :D
2012. febr. 15. 20:00
 12/32 anonim ***** válasza:
37%
Filmekben,koóönyvekben stb...
2012. febr. 15. 20:01
 13/32 anonim ***** válasza:
69%

figyelj azért nincs mert:

1. nem tudom hogy tényleg jól nézek-e ki ,szerintem igen

2. túl nagyok az elvárásaim bár szerintem amilyen NŐT én elképzeltem hogy milyen belső tulajdonságokkal kéne rendelkezzen, csak a mai világban nagy elvárás...

3. itthon ülök egész nap, ha nem akkor is iskola vagy kondi ahova ugye nem csajozni jár az ember.

2012. febr. 15. 20:02
 14/32 anonim ***** válasza:

Ezek fogalmak nagy része relatív. A helyes egyértelmű, kedves is sokféle kép lehet az ember lehet bunkó de javító szándékkal vagy "igen" bólogatós, udvarias is lehet mindig előre enged Like a sir (meg egyéb "tanult etikák") vagy szimplán meghallgat és érdekel a mondanivalód. A vicces is más lehet valaki disznó viccekkel akar bevágódni ami neked nem tetszik.

Mit felejtettem el?

Ja igen. Léteznek.

2012. febr. 15. 20:03
 15/32 anonim ***** válasza:
Vannak. Rengeteg ilyen srác van...
2012. febr. 15. 20:05
 16/32 anonim válasza:
Ez a 4 tulajdonság rám is illik,mostmár van bnőm,jo sokára,de megtaláltam azt a lányt aki hasonlo hozzám,mivel ilyen vagyok hasonlo lányt kerestem és nagy nehezen találtam is...am nemcsak fiubol kevés az ilyen,hanem a lánybol is...de mindenki megtalálja a párját,ha keresi ;)
2012. febr. 15. 20:05
 17/32 A kérdező kommentje:

Valaki azt írja, hogy rengeteg ilyen ember van, valaki azt, hogy nagyon kevés... :) De hát amennyi ember, annyi tapasztalat...

Keresem én! =)

Igazad van, nem mindenkinek ugyanazt jelenti egy-egy tulajdonság.

2012. febr. 15. 20:16
 18/32 anonim ***** válasza:
Én is ilyesmi vagyok. Ennek ellenére mondom, hogy sok ilyen van:)
2012. febr. 15. 20:19
 19/32 anonim ***** válasza:
vannak csak azokra rá se néznek a csajok. ennyi
2012. febr. 15. 20:21
 20/32 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti: és Neked miért nincs barátnőd?

Utolsó: ez tapasztalat? :S

Köszi mindkettőtöknek! =)

2012. febr. 15. 20:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!