Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A büszkeségemre, vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A büszkeségemre, vagy a szívemre hallgassak?

Figyelt kérdés

Megpróbálom röviden leírni.

Szóval van egy lány, osztálytársam, ez az utolsó évünk. Eleinte nem foglalkoztam vele, aztán tavaly egy haveri társaságban töltöttük az egész nyarat, nagyon jól elvoltunk, megtetszett külsőre, emberileg.

Valószínűleg nem voltam elég rámenős, és figyelmetlen voltam, mert lehet, hogy barátzónába kerültem (pedig erre mindig figyelek, hogy ne essek bele), a lényeg, hogy ő egy másik fiúval kavart a társaságból. Szex, petting nem volt, de ez nem a fiún múlt, a fiú nem is akart komolyat tőle, és végül nem is lett, a csaj elküldte.

Ebben az évben ellöktem magamtól, mert nagyon sértett, hogy valami vadiúj senkiházival (hosszú leírni, de hozzám képest tényleg az) kezdett ki. De igen, elismerem, én is elb@sztam a dolgokat. Már csak köszönőviszonyban vagyunk

Az a kérdés, hogy elmondjam-e a lánynak, hogy sajnálom, hogy paraszt voltam vele és nagyon tetszik még mindig, vagy pedig az eszemre hallgassak, miszerint jönni fog más, ahogy mindig is jött, és ha ő nem engem választott, akkor ne alázkodjak meg előtte, hiszen lehet, hogy nincs esélyem se.

Ez a baj, hogy nem tudom eldönteni, hogy van-e, vagy nincs.

2012. febr. 15. 17:15
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nyitott vagyok az alternatívákra, akkor mondj más megoldást. Mint leírtam, az élőszó jelenleg nem jöhet szóba.
2012. febr. 16. 17:49
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem értem... rád ugranak, ha megkéred őket arra, hogy három percig hagyjanak kettesben titeket? A legjobb ha megteszed.
2012. febr. 16. 18:47
 13/16 anonim ***** válasza:
A Facebook a családi (és egyéb) kapcsolatokat tönkrevágja. Tegyük fel, hogy te vagy a lány. Mit gondolsz egy fiúról, aki fél odamenni hozzád bocsánatot kérni? Nemhiszem, hogy FB-n válaszol.
2012. febr. 16. 18:49
 14/16 A kérdező kommentje:
Akkor nem válaszol, nem tudok mit csinálni. Amúgy habár minimálisan természetesen reménykedek tudat alatt a dologban, igazából rohadtul nem élem bele magam abba, hogy ez sikerülni fog, nem látok rá sok esélyt. Ez van, annyira elszartam ezt a dolgot, hogy ez már baromira nem nyom semmit, hogy igazából kérdem meg, vagy FB-n.
2012. febr. 16. 18:56
 15/16 anonim ***** válasza:
DE!! Mert ha a "valóságban" kérezed meg, akkor a lány azt fogja gondolni, hogy neked ő kell. Ha meg odadobsz neki egy "sziá"-t fb-n akkor úgy gondolja, hogy úgy is leszarod...
2012. febr. 16. 19:22
 16/16 A kérdező kommentje:

Ez igaz lehet. De baromira égnék amiatt, hogy szinte levegőnek néztem, ha meg hozzám szólt, akkor is paraszt voltam.

Lehet ezt gyávaságnak tartani, én inkább valami utolsó leheletnyi próbának mondanám. Ha nem pozitívan reagál az üzenetre, akkor ennyi volt, majd egy másik életben. Ha utcán találkozunk, köszönök neki, és kész.

2012. febr. 16. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!