Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye nem mindenki ilyen? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye nem mindenki ilyen? (lent)

Figyelt kérdés

Osztálytársaim nagy részének az a jó ha kimennek az éjszakába vhova "csövezni" és jól leisszák magukat.. sztem meg ez semmire nem jó főleg vhol az utcán...

remélem azért vannak még normális korombeliek! Nektek erről mi a véleményetek?

17/L

2009. jún. 3. 21:00
 1/9 anonim ***** válasza:
66%

Persze hogy vannak. En is ilyen vagyok.

16/F

2009. jún. 3. 21:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

hm, érdekes

inni én is szeretek, de azért nem süllyedek egy szint alá. meg az ivászat is havi egy alkalom, és akkor se mattrészegségig. plusz mi szórakozóhelyekre járunk a haverokkal.

16/F

2009. jún. 3. 21:09
 3/9 anonim válasza:

rosz helyre jársz suliba :)

néha-néha tényleg jó kimenni éjszakába iszogatni.. de nem mindennap

2009. jún. 3. 21:11
 4/9 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:)

akk megnyugodtam h még vannak ilyen fiúk:P

ők ált hetente mennek de sokszor hívnak csak már nemtudom h h mondjam le ...:S

2009. jún. 3. 21:48
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én osztálytársaim is ilyenek, 17-18 évesek, de nagy a baráti körük, gyakran hívnak 12-15 közötti fiukat, lányokat is. Nem is tudom, hogy ilyen fiatal lányokat hogy engedhetnek el a szüleik egész estés piálásra. Én azt nem szeretem, hogy utána mindig mesélik, hogy ki hányszor hányt, kire hogy szóltak rá az emberek, stb... borzalmas... szoktak hívni engem is, de sose megyek... az is bpven elég, hogy mutogatják képeken, meg mesélik. Sokkal szivesebben vagyok itthon, vagy akárhol máshol, de nem ilyen környezetben. Inni nem szoktam, meg cigizni se, direkt nem.

Én is ebbe a korosztályba tartozom, 17 éves fiu vagyok. (nemsokára 18)

2009. jún. 3. 21:54
 6/9 A kérdező kommentje:

köszönöm az utolsó válaszólónak:) akkor csak én fogtam ki egy ilyen oztályt..:S

Sajnos a környezetemben szinte mindenki ilyen:S így hát...D: nah mind1...:P

13 éves csajok suliból tabuba meg ilyen helyekre járnak szinte ruha nélkül... már eldönteni se tudom h h most ők vagy én nem vagyok "normális" :S

2009. jún. 3. 22:09
 7/9 anonim ***** válasza:

Régen én is csináltam de most,hogy felnőttem már nem csinálom,akkor valamiért jó volt,furi.

24/F

2009. jún. 3. 22:16
 8/9 anonim ***** válasza:

21/f vagyok, ennek se régen se most nem láttam értelmét.

Én is kerülök viszont néha ilyenekkel egy társaságba. Mi haverokkal autós bandázásokra járunk (heti 1 v. 2-szer), és néha ott vannak ilyen 17-18 évesek, bár ők még hagyján. Ilyenkor péntek ill. szombat este sokszor látunk buliból jövő (v. nem tudom honnan jövő :D) tizenéveseket, akik matt részegek. Mint múltkor is.. annyira kész volt az egyik kiscsaj, hogy állni nem bírt, elesett, aztán csak ültek ott az épület falának támaszkodva. Ruha rajta alig, éjjel meg elég hideg a föld. o.O Hát.. ő tudja..

2009. jún. 4. 12:21
 9/9 A kérdező kommentje:
utolsó kommentelő! erről beszélek én is én most itt arra megy ki az egész h ki issza le magát a legjobban és ettől nagyarcok... főleg csajoknak elég gáz ha így néznek ki sztem
2009. jún. 4. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!