Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kutya a bárátnomnél?
Sziasztok,elore leszogezném hogy a kérdés nem kamu,nincs idom ilyenekkel szorakozni. Eloszor aludtam ott a barátnomnél,és ott volt a kutyája is a szobába. Nem tudom milyen fajta de szerintem harci kutya lehet olyan volt a pofája. Eléggé féltem tole,félek az ilyen kutyáktol,mondta h nem harap de akkor is mégiscsak egy állat. Nos tehát féltem tole de nem mondtam semmit. Este mikor szexelni akartunk,széttette a lábát a csajom és nyalni kezdtem a punciját. Erre felugrott a kutya az áygra és o is elkezdte nyalni...holott az én fejem is ott volt,egy nyál lett rogton a fejem... Rászoltam élesen a kutyára ,de a baratnom nem így reagálta le azt mondta h hagyjam,még egszer rászoltam és mindig csak nevetgélt h milyen kis huncut a kutya... erre én felduhodtem,feloltozem és kimentem a szobábol...csakhogy nem tudtam hazamenni rogton tehát kellet még találkoznom aznap a bnommel...azt mondta hogy nagyon megsértettem ot és kérjek bocsánatot...namármost én azért nem fogok bocsánatot kérni azért mert nem akartam hogy a kutya is nyalja a barátnomet,és ráadásul még féltem is a kutyátol...tehát hazamentem de nem kértem bocsánatot,eléggé morcosan bucsuzott el tolem,azota nem hiv,1 nap telt el.
Ti mit tennétek a helyembe? Szakít ez miatt velem?
Koszonom aki elolvasta,tényleg nem kamu...
Tök jó!!!
Ki ez a csaj? Add már meg a telefonszámát. Ez oltári lehet. Szívesen végignézném mikor a kutyával csinálja.
Az egyik debreceni szórakozóhely előtt egyszer láttam egy kutyát, amint az egyik srác (farmerben volt) lábát elkezdte "dugni". Hihetetlen volt, le nem szállt róla. Illetve meg is harapott valakit, rendőrt is kellett hívni.
Hozzád szólva: ha a leány a kutyájával rendszeres nemi életet folytat, az nagyon durva. Mivel nem volt neki "új", szerintem biztos lehetsz benne, hogy ez nem először fordul elő. Cselekedj, bárhogy. Szurkolok.
Ilyen nő nem kéne, akinek fontosabb a kutyája, mint a pasija!
Arról nem is beszélve, hogy nagyon úgy tűnik nekem, hogy az a kutya szeret játszadozni a barátnőddel, rá van szokatva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!