Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kutya a bárátnomnél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kutya a bárátnomnél?

Figyelt kérdés

Sziasztok,elore leszogezném hogy a kérdés nem kamu,nincs idom ilyenekkel szorakozni. Eloszor aludtam ott a barátnomnél,és ott volt a kutyája is a szobába. Nem tudom milyen fajta de szerintem harci kutya lehet olyan volt a pofája. Eléggé féltem tole,félek az ilyen kutyáktol,mondta h nem harap de akkor is mégiscsak egy állat. Nos tehát féltem tole de nem mondtam semmit. Este mikor szexelni akartunk,széttette a lábát a csajom és nyalni kezdtem a punciját. Erre felugrott a kutya az áygra és o is elkezdte nyalni...holott az én fejem is ott volt,egy nyál lett rogton a fejem... Rászoltam élesen a kutyára ,de a baratnom nem így reagálta le azt mondta h hagyjam,még egszer rászoltam és mindig csak nevetgélt h milyen kis huncut a kutya... erre én felduhodtem,feloltozem és kimentem a szobábol...csakhogy nem tudtam hazamenni rogton tehát kellet még találkoznom aznap a bnommel...azt mondta hogy nagyon megsértettem ot és kérjek bocsánatot...namármost én azért nem fogok bocsánatot kérni azért mert nem akartam hogy a kutya is nyalja a barátnomet,és ráadásul még féltem is a kutyátol...tehát hazamentem de nem kértem bocsánatot,eléggé morcosan bucsuzott el tolem,azota nem hiv,1 nap telt el.

Ti mit tennétek a helyembe? Szakít ez miatt velem?

Koszonom aki elolvasta,tényleg nem kamu...

2012. febr. 13. 13:21
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
73%
Hallod, én simán szakítanék ezután a csajjal. Én nyalom, oké, de hogy a kutyának is hagyja, GUSZTUSTALAN!!!
2012. febr. 13. 13:27
 2/28 anonim ***** válasza:
72%

Hány évesek vagytok?

Mióta vagytok együtt?

Lehet dugta is párszor a csajt xD

Bocsi...

2012. febr. 13. 13:28
 3/28 anonim ***** válasza:
26%
Beszéld meg vele h neked ez nem pája. Gondolom ő szokatta rá a kutyát mert tudtommal ilyet maguktól nem csinálnak. Tehát mond meg h a kutyát tegye ki a szobából mert már ott vagy te h kielégítsd. Ha nem tetszik neki akkor hagyd ott.
2012. febr. 13. 13:28
 4/28 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok o 17, és 5 honapja vagyunk egyutt,na de én ki akartam kuldeni de o nem...azt akarja hogy legyen bent...
2012. febr. 13. 13:31
 5/28 anonim ***** válasza:
45%
Szia!a kutya ezt biztos nem elöször csinálja az tuti mert csak ugy egyböl nem megy oda.Amásik meghogy beteg egy kicsit a csaj!Lehet meg is dugatta magát a kutyával,és ráadásul téged olt le ez miatt.hagyd a fenébe a beteg csajt meg a kutyáját amig össze nem szedsz valami fertözést!!!!!!
2012. febr. 13. 13:36
 6/28 anonim ***** válasza:
42%
Ne szexelj vele. Ennyi. Ha szóvá teszi akkor mond meg h amíg nem hajlandó leszokni a kutyájával való szexről addig ne is álmodjon rólad. Ha meg nem teszi szóvá akkor hagyd ott és mond meg neki h legyen boldog a kutyája fas.zával
2012. febr. 13. 13:36
 7/28 anonim ***** válasza:
42%
A barátnőd bizar ízlését nem hiszem,hogy túl sokáig tudnád torelárni egyszer azon veszed észre magad,hogy míg te dugod a csajt ő szopja a kutyát (hát fúj). Az ilyen esetekre találták ki az alkoholt.
2012. febr. 13. 13:37
 8/28 anonim válasza:
42%
Nem osztoznék egy kutyával! Lépj tovább...
2012. febr. 13. 13:39
 9/28 A kérdező kommentje:
igen,én pont attol félek hogy a kutya is berakta és én meg valami fertozést szedek ossze...
2012. febr. 13. 13:42
 10/28 anonim ***** válasza:
34%

Olyan gyorsan tűnj el az életéből amilyen gyorsan csak tudsz! Ja, és dobj egy fotót légyszives a csajról, hogy tudjam ki az ha összefutnék vele! :)

Üdv.

2012. febr. 13. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!