Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kutya a bárátnomnél?
Sziasztok,elore leszogezném hogy a kérdés nem kamu,nincs idom ilyenekkel szorakozni. Eloszor aludtam ott a barátnomnél,és ott volt a kutyája is a szobába. Nem tudom milyen fajta de szerintem harci kutya lehet olyan volt a pofája. Eléggé féltem tole,félek az ilyen kutyáktol,mondta h nem harap de akkor is mégiscsak egy állat. Nos tehát féltem tole de nem mondtam semmit. Este mikor szexelni akartunk,széttette a lábát a csajom és nyalni kezdtem a punciját. Erre felugrott a kutya az áygra és o is elkezdte nyalni...holott az én fejem is ott volt,egy nyál lett rogton a fejem... Rászoltam élesen a kutyára ,de a baratnom nem így reagálta le azt mondta h hagyjam,még egszer rászoltam és mindig csak nevetgélt h milyen kis huncut a kutya... erre én felduhodtem,feloltozem és kimentem a szobábol...csakhogy nem tudtam hazamenni rogton tehát kellet még találkoznom aznap a bnommel...azt mondta hogy nagyon megsértettem ot és kérjek bocsánatot...namármost én azért nem fogok bocsánatot kérni azért mert nem akartam hogy a kutya is nyalja a barátnomet,és ráadásul még féltem is a kutyátol...tehát hazamentem de nem kértem bocsánatot,eléggé morcosan bucsuzott el tolem,azota nem hiv,1 nap telt el.
Ti mit tennétek a helyembe? Szakít ez miatt velem?
Koszonom aki elolvasta,tényleg nem kamu...
Oké, ez undorító... Hagyd ott a csajt... Legalábbis ne bánkódj, hogy nem hív. Beteg, perverz és még azt akarja, hogy ehhez vágj jó arcot. Nem fog változtatni miattad ezt eléggé egyértelműen értésedre adta.
28/n
Szerintem is marha gyorsan hagyd ott a csajt,az ilyen nem normális.Ne legyél ostoba.
Pfúj!!
22/L
Örülj,hogy ezt nem 3 év után csinálta.
5 hónapot még könnyebben el lehet felejteni.
Aztán keress egy olyan csajt akinek ép az elméje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!