Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, ha két ember kapcsolatát (nem feltétlenül párkapcsolat) úgy jellemezzük, hogy "a kutya a farkát kergeti"?
Szerintem:
fölösleges, hülyeség, értelmetlen, nem tud elszakadni tőle de elérni sem tudja pedig az övé
Kicsit lehet rosszul tettem fel a kérdést, mert nem az egész kapcsolatot, hanem csak egy két ember közötti helyzetet jellemeztek ezzel.
Én arra gondoltam, hogy azt jelentheti, hogy a felek futnak egymás után, és pontosan emiatt nem érik el egymást soha, ergo a 2 fél bejön egymásnak csak nem tudják, nem merik közölni. Félnek beismerni egymásnak az érzelmeiket.
Ebben van ráció, vagy csak belemagyarázás?
2. vagyok
Őszintén szólva nekem kicsit belemagyarázásnak tűnik. Nekünk van kutyánk, néha kergeti a saját farkát, el is kapja, és úgy forog vele körben. Általában akkor csinálja, ha unatkozik. Utána is olvastam, miért csinálhatja ezt, azt írták, ha nem elég változatos a környezete, ezt pótcselekvésként végzi. Tulajdonképpen kínjában.
Pont az a lényege, hogy egymaga van, és a játékot is egyedül "kell" megoldania, és ez nem jó neki.
Emberekre levetítve szerintem ezért nem az, amit írtál, vagy ha azt szerette volna vele kifejezni az illető, rossz hasonlatot választott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!