Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok, kinek hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok, kinek hány évesen volt az első csókja? Jó volt?

Figyelt kérdés
2009. jún. 3. 14:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

16 voltam.

Balatonpart.

az ölében ültem

és elcsattant az első csók :)

azóta is együtt vagyunk <3

2009. jún. 3. 17:16
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

16 evesen, uhhh szonyu volt.

a srac miatt is meg ugy amugy is...csak 1 nyalas ize volt az egesz, ki is abrandultam belole.

de a kovetkezo baratom ugy csokolt h egesz nap tudtam volna csokolozni vele :D

es azota is imadok csokolozni barhol, barmikor, barmilyen minosegben es mennyisegben (ezt kicsit hianyolom is a jelenlegibol)

amugy szerintem csokolozas teren is nagyon kulonboznek az emberek. volt olyan baratom akivel joforman nem is tudtam csokolozni annyira maskepp csinaltuk. de ha eleg tartos volt a kapcsolat osszeszoktunk.

20L

2009. jún. 3. 17:40
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen.Nagyon jó volt, sose felejtem el, olyannal csókolóztam először akibe totál bele voltam zúgva,ugyan nem jártunk:)(bonyolult egy dolog volt:))
2009. jún. 3. 18:13
 14/21 anonim válasza:
14 éves voltam, és nekem nagyon jó volt, habár az elején elég furcsán éreztem magam...De sok függ attól hogy kivel, csak egy buliban, vagy tényelg egy komoly kedves valakivel, aki fontos neked. Sok ember ráérez a dologra alapból, van aki pedig megtanulja. Kinek h. de az biztos hogy emlékezetes lesz:)
2009. jún. 3. 20:35
 15/21 anonim ***** válasza:
14 voltam, nem túl emlékezetes, pia ízű volt
2009. jún. 3. 21:09
 16/21 anonim ***** válasza:
12 13 lehettem:D és lánnyal történt..:$nemvoltjó nem tetszett nyálas volt és olyan érzés mintha egy meztelencsiga mászkálna a számban:D:DD: azóta már megszerettem:$ 16/L
2009. jún. 4. 00:04
 17/21 anonim válasza:
9-évesen.Nagyonjóvolt.
2009. aug. 30. 14:22
 18/21 anonim ***** válasza:

12 évesen :)

lány vagyok, de én kezdeményeztem. sosem fogom elfelejteni :)

2009. dec. 6. 21:48
 19/21 anonim ***** válasza:

18 éves voltam. Nagyon szép volt. Azoknak a táborát népszerűsítem, akiknek életük egyik legszebb pillanata volt. Sosem felejtem el.

Mint már mondtam 18 éves voltam, illetve majdnem, mert csak pár hónappal később töltöttem be a 18-at. Egy olyan fiúval történt, aki nagyon tetszett. Rajongtam érte! Augusztusban történt, az utolsó nap volt a nyári szünetből. (szép zárás) :) Délelőtt találkoztunk, tettünk egy hosszú sétát, amíg egy gyönyörű parkban kötöttünk ki, ahol leültünk a tónál. (kis tó volt, de egy hídon át lehetett menni a közepén) Sütött a nap, leültünk és elhallgattunk. Éreztem, hogy meg fog történni... Volt valami a levegőben. Kicsit féltem. Átöleltük egymást. Aztán engedtem a hormonoknak és megcsókoltuk egymást. :D Nagyon jó volt. Gyengéd, érzéki, izgató. Életem legszebb pillanata volt életem egyetlen nagy első szerelmével. Soha sem fogom elfelejteni!

2010. febr. 3. 13:38
 20/21 anonim válasza:
11 voltam. lány vagyok , éshát nemvolt rossz. szüleim nemvoltak itthon , 2009 február 14.-én , valentinnapon , átjött. beszélgettünk , majd megcsókolt... csak sajnos mennie kellett , ésutána már nem nagyon találkoztunk. viszont egyhete együttvagyunk , ésrohatjó. igazából 1és félév kimaradt, sokminden történt azóta.. (L)
2010. aug. 17. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!