Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok, kinek hány évesen volt az első csókja? Jó volt?
16 voltam.
Balatonpart.
az ölében ültem
és elcsattant az első csók :)
azóta is együtt vagyunk <3
16 evesen, uhhh szonyu volt.
a srac miatt is meg ugy amugy is...csak 1 nyalas ize volt az egesz, ki is abrandultam belole.
de a kovetkezo baratom ugy csokolt h egesz nap tudtam volna csokolozni vele :D
es azota is imadok csokolozni barhol, barmikor, barmilyen minosegben es mennyisegben (ezt kicsit hianyolom is a jelenlegibol)
amugy szerintem csokolozas teren is nagyon kulonboznek az emberek. volt olyan baratom akivel joforman nem is tudtam csokolozni annyira maskepp csinaltuk. de ha eleg tartos volt a kapcsolat osszeszoktunk.
20L
12 évesen :)
lány vagyok, de én kezdeményeztem. sosem fogom elfelejteni :)
18 éves voltam. Nagyon szép volt. Azoknak a táborát népszerűsítem, akiknek életük egyik legszebb pillanata volt. Sosem felejtem el.
Mint már mondtam 18 éves voltam, illetve majdnem, mert csak pár hónappal később töltöttem be a 18-at. Egy olyan fiúval történt, aki nagyon tetszett. Rajongtam érte! Augusztusban történt, az utolsó nap volt a nyári szünetből. (szép zárás) :) Délelőtt találkoztunk, tettünk egy hosszú sétát, amíg egy gyönyörű parkban kötöttünk ki, ahol leültünk a tónál. (kis tó volt, de egy hídon át lehetett menni a közepén) Sütött a nap, leültünk és elhallgattunk. Éreztem, hogy meg fog történni... Volt valami a levegőben. Kicsit féltem. Átöleltük egymást. Aztán engedtem a hormonoknak és megcsókoltuk egymást. :D Nagyon jó volt. Gyengéd, érzéki, izgató. Életem legszebb pillanata volt életem egyetlen nagy első szerelmével. Soha sem fogom elfelejteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!