Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok, kinek hány évesen volt az első csókja? Jó volt?
Még nem töltöttem be a 19-et, és egy hídon álltunk, és zuhogott az eső... Hát, az első nem volt annyira jó. Annyira izgultam, elméletben tudtam, mit kell csinálnom, de gyakorlatban tökre beparáztam, mert tudtam, hogy itt most csók lesz... De a 2., hát az fantasztikus volt.
Viszont, akármennyire is jó volt, tényleg csak megtanított csókolni, és a Kedvesem, akivel most vagyok (majd' 4 évvel később) csókját nem múlja fölül semmi... :)
18 voltam akkor. Az első nem volt igazán jó, mert a csaj cigizett előtte.
Utálom a cigit.
Fiú vok
17-18 lehettem. Egy szép kis csajszi, korábbi bnőm kapott le.
Érdekes volt, nyálas, mintha csigák mászkáltak volna a számban, igazából csak utólag fogtam fel, de így nem volt különösen jó.
Aztán mással kb. 1-2 év múlva jött az "igazi első csókolózás" ami már olyan volt, mint a nagy könyvben... Húúú... Romantikus csillagos este...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!