Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok, kinek hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok, kinek hány évesen volt az első csókja? Jó volt?

Figyelt kérdés
2009. jún. 3. 14:58
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen, és nem nagyon emlékszem rá, így biztosan nem lehetett olyan jó.
2009. jún. 3. 14:59
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen jó volt
2009. jún. 3. 15:01
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem 19 voltam az első csókomnál. És csodálatos volt. Egy tóparton ültünk naplementekor a barátommal. Amíg élek nem felejtem el. Lehet, hogy neki annyira nem tetszett, de nekem életem eddigi legjobb csókja volt.
2009. jún. 3. 15:02
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Még nem töltöttem be a 19-et, és egy hídon álltunk, és zuhogott az eső... Hát, az első nem volt annyira jó. Annyira izgultam, elméletben tudtam, mit kell csinálnom, de gyakorlatban tökre beparáztam, mert tudtam, hogy itt most csók lesz... De a 2., hát az fantasztikus volt.

Viszont, akármennyire is jó volt, tényleg csak megtanított csókolni, és a Kedvesem, akivel most vagyok (majd' 4 évvel később) csókját nem múlja fölül semmi... :)

2009. jún. 3. 15:05
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
14, rég volt már, nem is emlékszem milyen volt :) Inkább a kíváncsiság vezérelt mint a nagy szerelem.
2009. jún. 3. 15:07
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
14 éves voltam- és annyira nem volt jó ,mert azzal a barátommal nem volt annyira jó a kapcsolatunk, eléggé gyerekesek voltunk :)
2009. jún. 3. 15:09
 7/21 anonim ***** válasza:

18 voltam akkor. Az első nem volt igazán jó, mert a csaj cigizett előtte.

Utálom a cigit.

2009. jún. 3. 15:10
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
12 voltam és moziban történt :D amugy nem,nem volt jó sajnos. éretlen voltam akkor még.
2009. jún. 3. 15:36
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
17 voltam és nem az volt a legjobb...
2009. jún. 3. 16:30
 10/21 anonim ***** válasza:

Fiú vok

17-18 lehettem. Egy szép kis csajszi, korábbi bnőm kapott le.

Érdekes volt, nyálas, mintha csigák mászkáltak volna a számban, igazából csak utólag fogtam fel, de így nem volt különösen jó.

Aztán mással kb. 1-2 év múlva jött az "igazi első csókolózás" ami már olyan volt, mint a nagy könyvben... Húúú... Romantikus csillagos este...

2009. jún. 3. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!