Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom ha egy nő csak ki akar hasznáni és ugró deszkának akar használni a sikeréhez? Hölgyek válaszát is várom!
ma 17:58
igen ez mind rendben van!de eddig nem ilyen volt!!és ez itt a lényeg.pontosan ezért szúrt nekem szemet,mert volt olyan hogy skypon több órát beszéltünk,most meg telefonon is alig akar.most is beszéltem vele nem rég,és azt mondta hogy majd szól ha ráér.eddig minden nap a megbeszélt időpontba hívtuk egymást vagy skypon beszéltünk.
Hát...
Ez azért elég fura!
Nem vagy jó passzban, és pont most kezd el távolodni a lány...
Nem szép dolog tőle!
Én csak ennyit mondok, mert a többit te is tudod a lelked mélyén.
Nem túl szép az ilyen viselkedés, hogy finoman fogalmazzak.
Mivel fura passzban vagy, lehet, hogy azt hiszi, neked van bajod ővele és épp azért ilyen.Erre nem gondoltál?
Vannak, akikbe nem sok empátia szorult és ha probléma közeleg, ők inkább hátrálnak.Lehet, hogy ő is ilyen.
Ha tudni akarod, ki akar-e használni, akkor tedd próbára.Légy szokatlanul vidám és mondd neki, hogy megoldódni látszik a problémád, vagy hogy jó üzleti lehetőség van kilátásban, ha ezután is távolságtartó marad, akkor valószínű, hogy őszinte.Ha felvidítja a dolog, akkor esetleg gyanakodhatsz.Mindenesetre egyik reakció sem jelent sok jót.
Ez bizony kemény dió.
Lehet elmúlt valami a részéről, de nem akar megbántani.
Megeshet hogy "menekülési" érzés van benne, de így meg neked ad okot a kétségekre. Másrészt meg az lenne tőle az egyenes dolog, ha elmondaná mi baja van, és nem csak kifogásokat keresne, meg kertelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!